Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Οικονομία | Χρήματα του ΕΣΠΑ θα λύσουν το αγροτικό πρόβλημα;

Χρήματα του ΕΣΠΑ θα λύσουν το αγροτικό πρόβλημα;

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Χρήματα του ΕΣΠΑ θα λύσουν το αγροτικό πρόβλημα;

Με την υπουργό Οικονομικών, Λούκα Κατσέλη, θα έχει συνάντηση το μεσημέρι η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κατερίνα Μπατζελή, σε μια προσπάθεια να αξιοποιηθούν οι πόροι του ΕΣΠΑ στην επίλυση του προβλήματος με τα μπλόκα των αγροτών. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μέχρι τώρα προσπάθειες της κυβέρνησης δεν έπιασαν τόπο, παρά την αισιοδοξία στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας για επικείμενο τερματισμό των κινητοποιήσεων. 

Με εξαίρεση λίγους αγροτοσυνδικαλιστές προσκείμενους στο ΠΑΣΟΚ οι υπόλοιποι απ’ όσους βρίσκονταν ήδη στους δρόμους αξιολόγησαν ως μη σημαντικές τις τελευταίες προτάσεις Μπατζελή, ενώ άλλοι τις χαρακτήρισαν σαν  «εμπαιγμό». Η ανάπτυξη διαύλων επικοινωνίας επίσης ανάμεσα στο μπλόκο του Προμαχώνα (όπου συμμετέχουν και γνωστοί «γαλάζιοι» αγροτοσυνδικαλιστές) και στον αγροτοσυνδικαλιστή του ΚΚΕ Βαγγέλη Μπούτα, φαίνεται να έχει σημάνει συναγερμό στο κυβερνητικό επιτελείο.

Σε κάθε περίπτωση είναι βέβαιο ότι αποδείχθηκαν φρούδες οι ελπίδες για αποκλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων καθώς ούτε ο… καιρός των τελευταίων εβδομάδων έκαμψε τους συμμετέχοντες στα μπλόκα ούτε οι προτάσεις Μπατζελή τους δελέασαν.





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές