Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Πολιτική | Άρνηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ να μεταβούν στα μπλόκα

Άρνηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ να μεταβούν στα μπλόκα

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Άρνηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ  να μεταβούν στα μπλόκα

Για τρίτη συνεχή εβδομάδα παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες και το αδιέξοδο με την κυβέρνηση δεν φαίνεται να μετριάζει. Συνάντηση με τον πρωθυπουργό αναμένεται να ζητήσει το Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο, ωστόσο, ο κ. Παπανδρέου θα δεχθεί σήμερα μόνο την Κατερίνα Μπατζελή.

Κρίσιμη συνάντηση θα έχουν σήμερα το μεσημέρι στη Βέροια οι συμμετέχοντες στο Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο, ενώ την Τρίτη παραγωγοί από 14 μπλόκα θα συναντηθούν με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.
Ωστόσο, οι αδιέξοδες συνομιλίες αγροτών - υπουργείου το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να... πεισμώσουν τους πρώτους, που δεν αποκλείουν περαιτέρω ενίσχυση των μπλόκων και κάποιοι κάνουν λόγω για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων επ’ αόριστον.

Από την πλευρά της, η κα. Μπατζελή διαμηνύει με κάθε ευκαιρία πως ούτε τα ΜΑΤ θα επέμβουν, ούτε -βέβαια- λεφτά θα δοθούν. Προβληματισμός, πάντως, επικρατεί από την άρνηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που εκλέγονται σε αγροτικές περιοχές να μεταβούν στα μπλόκα, παρά την σχετική προτροπή του Γιώργου Παπανδρέου.





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές