Αρχική | Οικονομία | Εκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου

Εκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Εκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου

Η κατάσταση στο μέτωπο της οικονομίας συζητήθηκε  το απόγευμα της Κυριακής σε έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου υπο την προεδρία του Γ. Παπανδρέου και τη συμμετοχή αρμοδίων υπουργών και κοινοβουλευτικών στελεχών. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Γ. Παπανδρέου τους ενημέρωσε αναλυτικά για το τι συνέβη στο Νταβός και πως μας αντιμετωπίζει η διεθνής οικονομική κοινότητα.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου με τη σειρά του, ενημέρωσε για την πίεση που δέχεται η Ελλάδα απο τις Βρυξέλλες για να υλοποιήσει το Πρόγραμμα Σταθερότητας και στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκε η ταχύτερη προώθηση των νομοθετικών πρωτοβουλιών που απαιτούνται για την υλοποίηση του Προγράμματος.

Πρίν απο τη σύσκεψη ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε με τους διοικητές της Εθνικής Τράπεζας, της Αγροτικής και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τους ζήτησε να "βάλουν πλάτη", συμβάλλοντας στη συγκράτηση των επιτοκίων και στην ενίσχυση της ρευστότητας στην αγορά.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο