Αρχική | ShowBiz | Διαζύγιο Μενεγάκη: Βόμβα στην ελληνική showbiz

Διαζύγιο Μενεγάκη: Βόμβα στην ελληνική showbiz

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Σαν βόμβα στη έπεσε στην εγχώρια showbiz και τα δημοσιογραφικά γραφεία το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, που μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του ζευγαριού, μονοπωλεί τα ΜΜΕ

Η ανακοίνωση του ζευγαριού ήταν λιτή και ουσιαστική:

«Μετά από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση τριών ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα, αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους.

Γιάννης Λάτσιος, Ελένη Μενεγάκη»

Το διαζύγιο πυροδότησε και τον δημοσιογραφικό-εκδοτικό ανταγωνισμό. Οι αναλύσεις και οι πληροφορίες έχουν κατακλύσει ολο το Ίντερνετ, ενώ και στο χώρο των περιοδικών ανταποκρίθηκαν στο διψασμένο για «πληροφορίες» κοινό με έκτακτες εκδόσεις.
Η ανακοίνωση του χωρισμού της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου είχε σαν αποτέλεσμα να κυκλοφορήσει αργά το βράδυ μία έκτακτη έκδοση και του περιοδικού HELLO!

Το περιοδικό κυκλοφορεί με ένα 15σέλιδο αφιέρωμα στο πρώην ζευγάρι, με λεπτομέρειες για τη 12χρονη σχέση τους και τα αίτια του χωρισμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ανταγωνιστικό περιοδικό ΟΚ γνώριζε από πριν τις εξελίξεις και περίμενε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού για να βγάλει κι αυτό την είδηση. Έτσι μετά από τη χθεσινή επίσημη ανακοίνωση, το περιοδικό ΟΚ ήταν έτοιμο και βγήκε κατευθείαν στα περίπτερα.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο