Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Πολιτική | Κάλυψε τον Καραμανλή στις …καθυστερήσεις

Κάλυψε τον Καραμανλή στις …καθυστερήσεις

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Κάλυψε τον Καραμανλή στις …καθυστερήσεις

Με ιδιαίτερα αργά αντανακλαστικά για ένα τόσο σοβαρό θέμα, ο Αντώνης Σαμαράς έκανε το αναμενόμενο βήμα, και με προσωπική δήλωση αποφάσισε να εκτονώσει την ένταση που δημιούργησαν στελέχη της Ρηγίλλης, όταν με δημόσιες τοποθετήσεις, ζητούσαν διευκρινίσεις από τον Κώστα Καραμανλή για την επιστολή του προς τον Μιχάλη Χριστοφοράκο. Ήταν προφανές, ότι η προχτεσινή δήλωση του Μάξιμου Χαρακόπουλου δεν ήταν αρκετή.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε δήλωση αναφερόμενος αποκλειστικά στο ήθος του πρώην πρωθυπουργού πέντε μέρες μετά τη δημοσίευση της επιστολής και χωρίς να κάνει την παραμικρή αναφορά στο εάν και κατά πόσον έχουν εισρεύσει στη Ρηγίλλης χρήματα από τα «μαύρα ταμεία» της Siemens.

«Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει την ακεραιότητα και την προσφορά στον τόπο του Κώστα Καραμανλή», είπε ο κ. Σαμαράς μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την έξοδό του από το προεδρικό μέγαρο.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο εκπρόσωπος της Ρηγίλλης, Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος επιχείρησε να χρεώσει στο ΠΑΣΟΚ την εικόνα της ελλιπούς κάλυψης του Καραμανλή. «Μα δεν κουράστηκαν ορισμένοι –και δεν αναφέρομαι σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρομαι στην πλευρά του ΠΑΣΟΚ- από το ΠΑΣΟΚ να προσπαθούν, για λόγους δημιουργίας επίπλαστων εντυπώσεων, να αμφισβητήσουν την ακεραιότητα και το ήθος ενός πολύ σημαντικού πολιτικού ηγέτη, όπως είναι ο Κώστας Καραμανλής;», διερωτήθηκε ο κ. Παναγιωτόπουλος, ενώ παράλληλα επιχείρησε να καλύψει και τα στελέχη της ΝΔ που ζήτησαν διευκρινίσεις από τον πρώην πρωθυπουργό. «Κανένα στέλεχος της ΝΔ δε διανοήθηκε να αμφισβητήσει την ακεραιότητα, το ήθος και την προσφορά στον τόπο του Κώστα Καραμανλή.

Τώρα, εάν από ορισμένα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας απομονώνονται κάποιες φράσεις και παρερμηνεύεται το περιεχόμενό τους ή διαστρεβλώνεται το μήνυμα που έχει κάθε φράση, αυτό δεν αφορά τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε.





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές