Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Πολιτική | Ελλάδα | Κρίσιμες συναντήσεις ενόψει επανεκλογής Παπούλια

Κρίσιμες συναντήσεις ενόψει επανεκλογής Παπούλια

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Κρίσιμες συναντήσεις ενόψει επανεκλογής Παπούλια

Σειρά επαφών με πολιτικούς αρχηγούς, τον Σταύρο Δήμα, αλλά και τον Γιώργο Προβόπουλο, θα έχει σήμερα ο Κάρολος Παπούλιας, ενόψει της επανεκλογής του στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Αρχικά, στις 12:30, ο κ. Παπούλιας αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος έχει υποστηρίξει ανοικτά την επανεκλογή του, και στις 15:00 με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Σημειώνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει «παρών» στη διαδικασία εκλογής της επόμενης Τετάρτης, χωρίς ωστόσο να προτείνει άλλο υποψήφιο. Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να αναφερθεί στους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση και να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την περιοδεία του στα αγροτικά μπλόκα.

Νωρίτερα, στις 13:30, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα υποδεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο τον κοινοτικό επίτροπο για το Περιβάλλον, Σταύρο Δήμα, και στις 14:00 με το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιώργο Προβόπουλο.

Η εκλογή θα γίνει την επόμενη Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου. Ήδη, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ έχουν ανακοινώσει ότι θα στηρίξουν τον Κάρολο Παπούλια, ενώ το ΚΚΕ θα καταψηφίσει την επανεκλογή του.





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές