Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Οικονομία | Γαλλογερμανικό «Σκοτσέζικο ντους» τα περί βοηθείας στην Ελλάδα!

Γαλλογερμανικό «Σκοτσέζικο ντους» τα περί βοηθείας στην Ελλάδα!

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Γαλλογερμανικό «Σκοτσέζικο ντους» τα περί βοηθείας στην Ελλάδα!

Βερολίνο και Παρίσι προχώρησαν την Πέμπτη στη διάψευση δημοσιευμάτων για κινήσεις διάσωσης της Ελλάδας στην προσπάθεια εξυγίανσης των οικονομικών της.

Αξιωματούχος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών διέψευσε δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «LeMonde» και του Economist, τονίζοντας ότι η Γερμανία δεν σχεδιάζει να βοηθήσει την Ελλάδα.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και το Παρίσι, όπου αξιωματούχος της γαλλικής κυβέρνησης δήλωσε στο Reuters, ότι δεν γνωρίζει «κανένα σχέδιο στήριξης» και ότι η «Ελλάδα τα καταφέρνει μόνη της»

Η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής πάντως είχε αρνηθεί νωρίτερα να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με το δημοσίευμα της «LeMonde».

Το spread του ελληνικού δεκαετούς ομολόγου ωστόσο κατέγραψε νέο ιστορικό ρεκόρ μετά τις διαψεύσεις, φτάνοντας στις 393 μονάδες, αν και στη συνέχεια υποχώρησε σημαντικά.

Εντωμεταξύ ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, από το Νταβός όπου βρίσκεται, χαρακτήρισε «γελοίες» τις συζητήσεις για διάσωση μέσω Πεκίνου, διαψεύδοντας κατηγορηματικά την ύπαρξη συμφωνίας με την Κίνα.





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές