Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Πολιτική | Στο Press Room η υπόθεση «Ακρόπολις Χρηματιστηριακή»

Στο Press Room η υπόθεση «Ακρόπολις Χρηματιστηριακή»

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Στο Press Room η υπόθεση «Ακρόπολις Χρηματιστηριακή»

Εισαγγελική έρευνα δήλωσε ότι διενεργείται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, όπως  επίσης και έλεγχος του υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να διαπιστωθεί αν χαρίστηκε το ποσό των 5,5 δισ. ευρώ στην εταιρεία «Ακρόπολις Χρηματιστηριακή».

Σε ερώτηση αν έχει υπάρξει παραγραφή του χρέους ή αίτηση αναστολής της καταβολής του με καταβολή του 10% του χρέους της, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ότι «η κυβέρνηση δεν δημιουργεί εντυπώσεις, το θέμα αυτό αναφέρεται στην έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου σαν διαγραφέντα έσοδα».

Πάντως για το αν πρόκειται για ρύθμιση ή διαγραφή του χρέους μόνο για φέτος, ο κ. Πεταλωτής επεσήμανε ότι «προς το παρόν δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, υπάρχει έρευνα και το πόρισμα θα ανακοινωθεί επισήμως».

Σε ερώτηση  πάντως γιατί η κυβέρνηση το παρουσιάζει ως ζήτημα αφού δεν έχει καταλήξει ακόμα σε συμπεράσματα,   ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ισχυρίσθηκε ότι «η κυβέρνηση δεν παρουσιάζει τίποτα, το μόνο που έκανε ο κ. Σαχινίδης, όπως είχε υποχρέωση να πράξει, ήταν να ενημερώσει την επιτροπή της Βουλής για ποια εταιρεία πρόκειται. Είμαστε επιφυλακτικοί. Υπάρχει έρευνα σε εξέλιξη».





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές