Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Πολιτική | Ο Αλέξης στη Forthnet με άγριες διαθέσεις

Ο Αλέξης στη Forthnet με άγριες διαθέσεις

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ο Αλέξης στη Forthnet με άγριες διαθέσεις

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στα γραφεία της εταιρείας Forthnet δήλωσε ότι αμφιβάλλει αν θα εφαρμοστούν τα μέτρα για τη ρύθμιση των εργασιακών σχέσεων που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση

«Η κυβέρνηση, αντί να καταργήσει τον ''εργασιακό μεσαίωνα'', αντί να καταργήσει τις ανασφάλιστες μορφές εργασίας, την επισφάλεια, τους ενοικιαζόμενους εργαζόμενους, τα μπλοκάκια, που υποκρύπτουν μόνιμη και σταθερή εργασία, έρχεται δήθεν να την ρυθμίσει και στην πραγματικότητα να την θεσμοθετήσει σε πιο light εκδοχές», δήλωσε ο κ. Τσίπρας.

Σε ό,τι αφορά στα μέτρα της κυβέρνησης, τόνισε ότι «εμείς πολύ αμφιβάλλουμε ότι ακόμα κι αυτές οι light εκδοχές θα εφαρμοστούν σε μια χώρα που δεν εφαρμόζονται τα στοιχειώδη στην εργατική νομοθεσία».

Αναφερόμενος στην επίσκεψή του στην Forthnet, ο κ. Τσίπρας είπε ότι υποσχέθηκε στους εργαζόμενους «θα ξανάρθουμε τρεις μήνες μετά την εφαρμογή του νέου νόμου, για να διαπιστώσουμε αν τα μπλοκάκια, που υποκρύπτουν μόνιμη και σταθερή εργασία συνεχίζουν να εφαρμόζονται ή μετά από τρεις μήνες, όπως λένε οι εξαγγελίες της κυβέρνησης, θα έχουν προσληφθεί οι εργαζόμενοι με δελτία παροχής υπηρεσιών που υποκρύπτουν μόνιμη και σταθερή εργασία».





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές