Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Πολιτική | ΣΥΡΙΖΑ: Είμαι «εγγυητής» δήλωσε ο Αλέκος, αλλά…

ΣΥΡΙΖΑ: Είμαι «εγγυητής» δήλωσε ο Αλέκος, αλλά…

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
ΣΥΡΙΖΑ: Είμαι «εγγυητής» δήλωσε ο Αλέκος, αλλά…

Ο πρώην πρόεδρός του ΣΥΡΙΖΑ κ Αλέκος Αλαβάνος, αυτοτοποθετήθηκε ως εγγυητής της ενότητας στη συνέντευξής τύπου που παρεχώρησε, αλλά χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο της διάσπασης.

Αν και ανέφερε ότι γενικά  τάσσεται υπέρ της ενότητας Συνασπισμού- ΣΥΡΙΖΑ,  από την άλλη πλευρά όμως δήλωσε με… νόημα   ότι  «δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να μένει σε τέλμα». Ο κ. Αλαβάνος πρόσθεσε πάντως σχετικά με το ρόλο του ότι όσα λέει τα δηλώνει σαν μέλος της τοπικής… Χαλανδρίου, ενώ απέφυγε να πυροδοτήσει εσωκομματικές εντάσεις.

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέκρινε την κυβέρνηση για την οικονομική της πολιτική και ζήτησε να διεξαχθεί δημοψήφισμα για το πρόγραμμα  σταθερότητας. Προειδοποίησε ακόμη ότι  υπάρχει κίνδυνος κοινωνικής έκρηξης ή και σφοδρής διαμάχης ανάμεσα σε διάφορες κοινωνικές ομάδες. «Η κοινωνία βράζει. Αυτό που βλέπουμε με τις αγροτικές κινητοποιήσεις είναι το προοίμιο» τόνισε.





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές