Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Πολιτική | Siemens: Τους κατέγραφε στο ημερολόγιο του ο Μ. Χριστοφοράκος

Siemens: Τους κατέγραφε στο ημερολόγιο του ο Μ. Χριστοφοράκος

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Siemens: Τους κατέγραφε στο ημερολόγιο του ο Μ. Χριστοφοράκος

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, και μάλιστα μια ημέρα πριν την έναρξη της εξεταστικής για τη Siemens και μια ημέρα μετά την δημοσίευση από την «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» της ευχαριστήριας επιστολής Καραμανλή στον Μ. Χριστοφοράκο το 2004 και άλλο ένα όνομα εμφανίζεται στο ημερολόγιο του άλλοτε κραταιού άνδρα της Siemens.

Σε σελίδα του ημερολογίου του Μ. Χριστοφοράκου με ημερομηνία 6 Ιουλίου 2004, γράφεται τηλεφωνική κλήση από τον Ευάγγελο Αντώναρο. Δυο ημέρες μετά υπάρχει πάλι γραμμένο το όνομα Αντώναρος.

Πριν από αυτές τις σημειώσεις, τον Απρίλιο του 2004 μια γυναίκα αποστέλλει στον μ. Χριστοφοράκο προσωπική επιστολή με το βιογραφικό της.
Γράφει : "Σας αποστέλλω κατόπιν συνεννοήσεως με τον κ. Ευάγγελο Αντώναρος το βιογραφικό μου, ελπίζοντας ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία να αποδείξω τις γνώσεις και τις δυνατότητές μου".

Στο μεταξύ, σιωπή επικρατεί από τη πλευρά της Ρηγίλλης για τα δημοσιεύματα, που τείνουν να μονοπωλήσουν την πολιτική επικαιρότητα.





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές