Αρχική | Πολιτική | Διέξοδο στο συνέδριο αναζητά ο Αλέξης

Διέξοδο στο συνέδριο αναζητά ο Αλέξης

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Διέξοδο στο συνέδριο αναζητά ο Αλέξης

Καθοδόν για  συνέδριο πηγαίνει πλέον τον ΣΥΝ ο Αλέξης Τσίπρας, όπως έδειξε και με την τοποθέτησή του στη χτεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος. Βεβαίως, υπό την προϋπόθεση ότι αύριο, στη συνδιάσκεψη των στελεχών του «αριστερού ρεύματος», θα καταφέρει επιτέλους να «ξεπεράσει» τις αντιρρήσεις μεγάλου τμήματος της κυρίαρχης εσωκομματικά τάσης, που ήδη έχει «μπλοκάρει» 2-3 φορές τους τελευταίους μήνες αυτήν την επιθυμία του.

Στη χτεσινή Πολιτική Γραμματεία τα στελέχη της ανανεωτικής πτέρυγας επανέλαβαν ότι έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, ειδικά μετά την επίθεση εκπροσώπων των συνιστωσών κατά του Φώτη Κουβέλη, πρέπει να αποφευχθεί το συνέδριο και να προσπαθήσει ο ΣΥΝ να αντιμετωπίσει τις «προκλήσεις» που έρχονται από την πλευρά των συμμάχων.

Στην τοποθέτηση αυτή αντέδρασαν στελέχη όπως ο Τ. Κορωνάκης, αλλά και ο παριστάμενος στη συνεδρίαση Πάνος Σκουρλέτης, που ζήτησαν «να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις ακραίες προτάσεις που ακούγονται εκατέρωθεν και θέτουν σε κίνδυνο τη συνοχή του ΣΥΡΙΖΑ». Αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε πως από τις πανελλαδικές συσκέψεις στις οποίες παρέστη, το αίτημα για συνέδριο είναι περίπου πάνδημο. Η συνεδρίαση θα συνεχιστεί την Τρίτη.

Όπως έγινε γνωστό, ο Αλέκος Αλαβάνος την Τετάρτη θα πραγματοποιήσει δημόσια εμφάνιση και στη Θεσσαλονίκη, μιλώντας στην ΕΔΟΘ, σε εκδήλωση του περιοδικού «Ένεκεν».






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο