Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Πολιτική | Να ελέγξει το κόμμα θα προσπαθήσει ο Α. Σαμαράς

Να ελέγξει το κόμμα θα προσπαθήσει ο Α. Σαμαράς

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Να ελέγξει το κόμμα θα προσπαθήσει ο Α. Σαμαράς

Αύριο Σάββατο, πραγματοποιείται η πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, της Νέας Δημοκρατίας, υπό τη νέα ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά η οποία θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του πολιτικού κόσμου.

Η χθεσινή παρέμβαση της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε «γελοιότητες» τις διαφορετικές θέσεις που εξέφρασε η Νέα Δημοκρατία στο θέμα του νομοσχεδίου για τα δάση, θα αποτελέσει το επίκεντρο της εσωκομματικής κόντρας.

Ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς αναμένεται από του βήματος της Κεντρικής Επιτροπής να στείλει αυστηρό μήνυμα, ενώ παρέμβαση με τις δικές της θέσεις εμφανίζεται αποφασισμένη να κάνει και η Ντόρα Μπακογιάννη, αν και υπήρχε αρχικά η σκέψη, να μην πάει το λόγο, όπως έπραξε και τη προηγούμενη φορά.

Βάσει αυτής της λογικής δεν αποκλείεται η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής να αποτελέσει και την έναρξη της πρώτης ευθείας εσωκομματικής σύγκρουσης μετά την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά στον προεδρικό θώκο.





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές