Αρχική | Τράπεζες | Διεθνείς Τράπεζες | Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις τα κέρδη της Goldman Sachs

Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις τα κέρδη της Goldman Sachs

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις τα κέρδη της Goldman Sachs

Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών τα κέρδη της Goldman Sachs για το δ' τρίμηνο, με την καθαρή κερδοφορία να διαμορφώνεται στα 4,95 δισ. δολάρια, ή 8,20 δολάρια ανά μετοχή, από τα 5,18 δολάρια ανά μετοχή που ανέμεναν κατά μέσο όρο οι αναλυτές.

Ο κύκλος εργασιών της τράπεζας παρουσίασε επίσης εντυπωσιακή ανάπτυξη, ανερχόμενος στα 9,62 δισ. δολάρια, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοίκησης, η τράπεζα πλέον βλέπει σημάδια ανάκαμψης.

Ο λόγος που η τράπεζα επέστρεψε τόσο δυναμικά στην κερδοφορία ήταν επειδή μείωσε το αναλογικό ποσοστό μεταξύ κύκλου εργασιών και αποζημιώσεων.

Η τράπεζα έχει δεχθεί πολύ σκληρή κριτική από την κοινή γνώμη για τις απολαβές των στελεχών της, για τις οποίες κατηγορείται ότι έχουν στηριχθεί στα χρήματα των φορολογούμενων, με το περιοδικό Rolling Stones να παρουσιάζει την Goldman σαν "ένα τεράστιο καλαμάρι βαμπίρ καρφωμένο στο πρόσωπο της ανθρωπότητας".






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο