Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Επιχειρήσεις | Σε ηλεκτρονική παρακολούθηση τα βενζινάδικα

Σε ηλεκτρονική παρακολούθηση τα βενζινάδικα

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Σε ηλεκτρονική παρακολούθηση τα βενζινάδικα

Την εγκατάσταση του ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου των καυσίμων -που είναι και βασικό αίτημα των βενζινοπωλών- θα προωθήσει το υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας (ΥΠΟΙΑΝ).

Σε πρόσφατη συνάντηση που είχε η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος (ΟΒΕ) με το γενικό γραμματέα Εμπορίου, Στέφανο Κομνηνό, οι πρατηριούχοι πήραν τη σύμφωνη γνώμη του γενικού, σε ότι αφορά την εγκατάσταση ολοκληρωμένου ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου εισροών-εκροών όγκου καυσίμων στα πρατήρια.

Κατά τη συνάντηση, οι εκπρόσωποι των βενζινοπωλών ζήτησαν να προωθηθούν γρήγορα οι διαδικασίες έκδοσης των υπουργικών αποφάσεων σχετικά με την εγκατάσταση και τη χρηματοδότηση του συστήματος, ώστε να λήξει, όπως λένε, μια κατάσταση που αποβαίνει σε βάρος του κλάδου και των καταναλωτών.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες μέρες έχει ξεσπάσει κόντρα μεταξύ της ΟΒΕ και του Συνδέσμου των Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών (ΣΕΕΠΕ), ο οποίος ζητά την εγκατάσταση των παλαιού τύπου ταμειακών μηχανών στα πρατήρια υγρών καυσίμων.

«Ζητάμε να εκδοθούν οι υπουργικές αποφάσεις, ώστε να προχωρήσει γρήγορα η διαδικασία εγκατάστασης του συστήματος ελέγχου εισροών-εκροών στα καύσιμα, το οποίο θα συμβάλει στην πάταξη του λαθρεμπορίου και του παρεμπορίου.

Αντίθετα, οι παλαιού τύπου ταμειακές μηχανές δεν ελέγχουν απολύτως τίποτα και αποτελούν μόνον ένα παραπλανητικό ανάχωμα, για να μην προχωρήσει ο πραγματικός έλεγχος των ποσοτήτων καυσίμων που διακινούνται σε άλλα επίπεδα», δήλωσε πρόεδρος της ΟΒΕ.





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές