Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Τράπεζες | Ευρωπαϊκές Τράπεζες | Ζημίες 3 δισ. λιρών για την RBS στο 3μηνο

Ζημίες 3 δισ. λιρών για την RBS στο 3μηνο

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ζημίες 3,3 δισ. λιρών παρουσίασε η Royal Bank of Scotland κατά το γ' τρίμηνο του 2009, μετά από διαγραφές στην πιστωτική αγορά και τις προβλέψεις της για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια.
Οι ζημίες της βρετανικής τράπεζας διαμορφώθηκαν στα 1,8 δισ. λίρες, έναντι κερδών 871 εκατ. λιρών που είχε παρουσιάσει στην αντίστοιχη περυσινή περίοδο, απογοητεύοντας τους αναλυτές.
"Εκπλήσσομαι από τα νούμερα της RBS, δεν περίμενα να είναι τόσο άσχημα", σχολιάζει ο αναλυτής της Tower Group, Ralph Silva στο πρακτορείο Bloomberg, προσθέτοντας ότι η διαφορά ανάμεσα στους έχοντες και τους με έχοντες γίνεται όλο και μεγαλύτερη.
Η RBS πρόκειται να λάβει το ποσό των 45,5 δισ. λιρών από την βρετανική κυβέρνηση, σε μια κίνηση που της δίνει τα πρωτεία στη λίστα με τις ακριβότερες διασώσεις τραπεζών του κόσμου.
Μέσα στην εβδομάδα, η τράπεζα ανακοίνωσε ότι προχωρά στην πώληση κεφαλαίων και υποκαταστημάτων, καθώς και την πώληση της επενδυτικής τραπεζικής και των πιστωτικών καρτών για να μπορέσει να εξασφαλίσει την κρατική ενίσχυση.





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές