Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Τράπεζες | Ευρωπαϊκές Τράπεζες | Royal Bank of Scotland Περικοπή σε 3.700 θέσεις εργασίας

Royal Bank of Scotland Περικοπή σε 3.700 θέσεις εργασίας

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Η βρετανική τράπεζα Royal Bank of Scotland -το 70% του μετοχικού κεφαλαίου της οποίας ανήκει στο κράτος- ανακοίνωσε τη Δευτέρα την περικοπή 3.700 θέσεων εργασίας στο βρετανικό της δίκτυο, στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης των δραστηριοτήτων της για τους μικρούς καταθετικούς λογαριασμούς σε όλη τη χώρα.
Σε ανακοίνωση της η τράπεζα αναφέρει ότι «προχώρησε σε μια διαδικασία διαβούλευσης με τους υπαλλήλους στο Ηνωμένο Βασίλειο για μια αναδιάρθρωση του τμήματος που αφορά τους μικρούς καταθετικούς λογαριασμούς και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια 3.700 θέσεων εργασίας στα υποκαταστήματά της».
«Κάνουμε διαβουλεύσεις με τους υπαλλήλους και τους εκπροσώπους τους, ανάμεσα τους και το συνδικάτο Unite [το μεγαλύτερο της χώρας] και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μειώσουμε τις απολύσεις στο απόλυτο ελάχιστο» αναφέρει στην ανακοίνωση της η τράπεζα.





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές