Οικονομία
Σε τουρκικό "κλοιό" το νησί της Μυκόνου

Σε τουρκικό "κλοιό" το νησί της Μυκόνου

  • 29 Ιανουαρίου 2013, 19:53

Αύξηση των απευθείας αεροπορικών πτήσεων από Κωνσταντινούπολη προς Μύκονο προβλέπεται το 2013, σε συνέχεια των επαφών που πραγματοποιήθηκαν στην διάρκεια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης ΕΜΙΤΤ, στην Κωνσταντινούπολη. Ενδιαφέρον για το νησί εκδηλώθηκε τόσο από μεμονωμένους επισκέπτες όσο και από Tour Operators, οι οποίοι ζήτησαν να ενημερωθούν για τα καταλύματα προκειμένου να συνάψουν επαγγελματικές συμφωνίες.

Από την περυσινή χρονιά, η Μύκονος συνδέθηκε με την Κωνσταντινούπολη με δύο απευθείας πτήσεις την εβδομάδα, μέσω της αεροπορικής εταιρίας BORA JET η οποία προτίθεται να αυξήσει εφέτος τις πτήσεις της, ενώ και η εταιρία ATLAS JET αναμένεται να καθιερώσει ανάλογη προσέγγιση, με τελικό αποτέλεσμα τη σχεδόν καθημερινή διασύνδεση με το νησί. Εν τω μεταξύ, για την ενίσχυση της προβολής της Μυκόνου στην τουρκική αγορά προγραμματίζονται ομαδικά ταξίδια με δημοσιογράφους στο άμεσο μέλλον.

Στο περίπτερο του προορισμού στην ΕΜΙΤΤ, διαθέσιμα ήταν φυλλάδια του Δήμου με φωτογραφικό υλικό, χάρτης με χρηστικές πληροφορίες, dvd και αφίσες, ενώ μέσω φορητού υπολογιστή προβαλλόταν συνεχώς ταινία με τις ομορφιές τού νησιού.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Άλλα Άρθρα από Οικονομία




cron