Οικονομία
Νέο website για τουριστικές υπηρεσίες από την Airfasttickets

Νέο website για τουριστικές υπηρεσίες από την Airfasttickets

  • 08 Ιανουαρίου 2013, 21:00

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο website της Airfasttickets, εταιρίας που δραστηριοποιείται ως ηλεκτρονικός τουριστικός πράκτορας σε όλη την γκάμα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Το site που εγγυάται την καλύτερη τιμή, καθώς παρέχει έκπτωση 50 ευρώ σε οποιοδήποτε πακέτο διακοπών σε περίπτωση που κάποιος βρει χαμηλότερες τιμές, λειτουργεί με δωρεάν εγγραφή ώστε ο καταναλωτής να λαμβάνει τις προσφορές της εταιρίας στη μισή τιμή. Η εταιρία μετακυλίει στους πελάτες της ένα ποσοστό του κέρδους της και έτσι μπορεί και πουλά φθηνά.

Το νέο website περιλαμβάνει 300.000 ξενοδοχεία σε 150 χώρες και 30.000 καταχωρήσεις αυτοκινήτων σε 174 χώρες, ενώ έχει πέντε εκατ. πελάτες σε όλο τον κόσμο. Η Airfastttickets έχει γραφεία στον Πειραιά, το Λονδίνο, το Βερολίνο, και πρόσφατα άνοιξε το γραφείο στη Νέα Υόρκη. Επόμενος σταθμός της επέκτασής της είναι η Βαρσοβία (Πολωνία).

«Θέλουμε να αναπτύξουμε μια μακροχρόνια σχέση με τους πελάτες μας - ταξιδιώτες και σκοπεύουμε να το κάνουμε αυτό με το να παρέχουμε μια άριστη εξυπηρέτηση πελατών από το πρώτο λεπτό που συνδέονται μαζί μας. Βασικός στόχος μας είναι οι καλύτερες τιμές και η ασφάλεια των πελατών μας» αναφέρει ο πρόεδρος της εταιρίας κ. Ν. Κοκλώνης.

Η εγγύηση για την ασφάλεια των συναλλαγών είναι ύψιστης προτεραιότητας για την Airfasttickets και για τον λόγο αυτό το site πιστοποιείται από τη VeriSign, χρησιμοποιώντας ασφαλές λογισμικό που κρυπτογραφεί όλες τις προσωπικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των πιστωτικών καρτών. Η διαδικασία της κρυπτογράφησης λαμβάνει τις πληροφορίες που εισάγονται και τις μετατρέπει σε κομμάτια κώδικα που μεταδίδονται με ασφάλεια μέσω του Διαδικτύου. Τα κωδικοποιημένα δεδομένα δεν μπορούν να διαβαστούν όσο οι πληροφορίες ταξιδεύουν μέσω του Διαδικτύου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron