Οικονομία
Διάκριση για την SCA Hygiene Products

Διάκριση για την SCA Hygiene Products

  • 20 Δεκεμβρίου 2012, 16:36

Πρώτη στην κατηγορία «Προμηθευτής της χρονιάς non food» αναδείχθηκε η SCA Hygiene Products, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του  θεσμού των Retail BUSINESS AWARDS, που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και σε συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την SCA Hygiene Products, καθώς η ανάδειξη του νικητή βασίστηκε στα ευρήματα έρευνας που πραγματοποιήθηκε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε υπευθύνους- στελέχη αλυσίδων σουπερμάρκετ σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι αποτελούν και τους βασικούς συνεργάτες της εταιρείας.

Την αξία της βράβευσης επισήμανε ο κ. Ιωάννης Κοττεάκος, country manager, SCA Hygiene Products «Στην εταιρεία μας έχουμε στρατηγικά επιλέξει την πελατοκεντρική προσέγγιση, σε όλες τις εκφάνσεις της δραστηριοποίησης μας. Το βραβείο του "Προμηθευτής της χρονιάς non food", σε ένα αναγνωρισμένο θεσμό όπως τα Retail Business μας τιμά ιδιαίτερα, γιατί προέρχεται από τους συνεργάτες μας, ως επιβράβευση των διαδικασιών, του ήθους και της γενικότερης φιλοσοφίας που έχουμε υιοθετήσει για την εξυπηρέτηση της αγοράς. Δεσμευόμαστε να τιμήσουμε αυτή τη ψήφο εμπιστοσύνης, επιβεβαιώνοντας την καθημερινά, προσπαθώντας διαρκώς να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron