Τεχνολογία
Εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών αποκτά το Twitter

Εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών αποκτά το Twitter

  • 11 Δεκεμβρίου 2012, 18:34

Με νέες δυνατότητες επεξεργασίας φωτογραφιών στην υπηρεσία του για φορητές συσκευές «απαντά» το Twitter στο Instagram, επιτρέποντας στους χρήστες τους να ξεδιπλώσουν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο με ειδικά «φίλτρα».

Από το Σαββατοκύριακο οι χρήστες του Instagram δεν μπορούν να μοιραστούν φωτογραφίες τους στο Twitter - πλέον υπάρχει μόνο η δυνατότητα δημοσίευσης ενός link προς τη σελίδα του.

Ωστόσο, όπως ανακοινώθηκε σε σχετικό blog post του Twitter, «ξεκινώντας από σήμερα, θα έχετε τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας, κατευθείαν από το Twitter. Οι τελευταίες εκδόσεις του Twitter για iPhone και Android παρουσιάζουν κάποιους νέους τρόπους να βελτιώσετε τις εικόνες που ανεβάζετε. Είμαστε ευγνώμονες στους συνεργάτες μας στο Aviary, που παρέχουν τα φίλτρα και τα εφέ μας».

Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα από οκτώ φίλτρα, από ασπρόμαυρο μέχρι vintage, για να δώσει ένα νέο «χαρακτήρα» στις φωτογραφίες του. Στις υπόλοιπες δυνατότητες περιλαμβάνονται «auto enhance», «bird's eye view» και «frame the action».

Το Instagram, που αγοράστηκε από το Facebook τον Απρίλιο, έχει πλέον πάνω από 100.000.000 χρήστες. Η «σύνδεσή» του με το Twitter είχε αποδειχθεί εξαιρετικά δημοφιλής.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron