Media
Για πόλεμο εξόντωσής του κάνει λόγο ο Αναστασιάδης

Για πόλεμο εξόντωσής του κάνει λόγο ο Αναστασιάδης

  • 04 Δεκεμβρίου 2012, 20:07

Αβάσιμο χαρακτηρίζει το πόρισμα του ΣΔΟΕ σε βάρος του ο εκδότης Θέμος Αναστασιάδης, σε δήλωσή του με αφορμή την άσκηση ποινικής δίωξης προς το πρόσωπό του για την υπόθεση μεγάλου χρηματικού ποσού που είχε καταθέσει σε υποκατάστημα γαλλικής τράπεζας το 2007 [βλ. σχετικά εδώ].

«Οι ίδιοι συγκεκριμένοι πολιτικοί και τα στελέχη τους που τρία χρόνια καλύπτουν τη λίστα Λαγκάρντ έβγαλαν το αβάσιμο και εξοντωτικό πόρισμα του ΣΔΟΕ εις βάρος μου. Το είχε προαναγγείλει άλλωστε ο ίδιος ο τέως υπουργός ο κ. Παπακωνσταντίνου στη Βουλή λέγοντας ότι θα επιληφθεί προσωπικώς», αναφέρει ο κ. Αναστασιάδης.

Κάνει παράλληλα λόγο για «πόλεμο εξόντωσής» του, αλλά και για «μαγείρεμα» του «δήθεν μη δηλωθέντος εισοδήματός του, τού 1,5 εκατ. ευρώ», που «έφτασε σε 3,5 εκατ. ευρώ με παράνομες προσαυξήσεις».

Ο εκδότης δηλώνει πάντως ότι θα εξοφλήσει «μέχρι τέλους» το τελικό πρόστιμο που θα αποφασίσουν τα δικαστήρια, αλλά δεν δεχθεί, όπως λέει, την «ηθική μομφή περί φοροδιαφυγής».

«Βρείτε μου άλλον έναν φορολογούμενο που να πληρώνει τόσα στο κράτος κάθε χρόνο. Αν ήταν σαν εμένα όλοι οι «φοροφυγάδες» σίγουρα δεν θα ‘χε κανένα πρόβλημα η Ελλάδα», καταλήγει.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron