Κοινωνία
Πιθανή επαναφορά τού 184 για ραντεβού στον ΕΟΠΥΥ

Πιθανή επαναφορά τού 184 για ραντεβού στον ΕΟΠΥΥ

  • 21 Νοεμβρίου 2012, 08:18

Η απόφαση ελήφθη μετά τα εξώδικα προς τις εταιρείες των πενταψήφιων αριθμών -

Προς επίλυση του προβλήματος με τα «παγωμένα» τηλέφωνα του ΕΟΠΥΥ, ο οργανισμός εξετάζει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον τριψήφιο αριθμό 184, για δωρεάν τηλεφωνική οργάνωση ραντεβού των ασφαλισμένων με τους γιατρούς τού εν λόγω οργανισμού. Η απόφαση προς αυτόν τον προσανατολισμό ελήφθη ύστερα από τα εξώδικα που εστάλησαν στις εταιρείες των πενταψήφιων αριθμών, για τις οποίες ο ΕΟΠΥΥ κρίνει ότι προσβάλλουν το κύρος του.

Όπως δήλωσε ο νέος πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος, εντός της ημέρας θα συνεδριάσει ομάδα εργασίας, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Όπως ξεκαθάρισε ο κ. Παπαγεωργόπουλος, έχουν ήδη αποσυρθεί οι διαφημίσεις κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών μηνυμάτων, μετά και την εξώδικη διαμαρτυρία που κατέθεσε η νέα διοίκηση του ΕΟΠΥΥ προς όλες τις εταιρείες που παρέχουν αυτές τις υπηρεσίες επικοινωνίας.

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος τόνισε ακόμη ότι ο ΕΟΠΥΥ είναι ένας οργανισμός που ξεκίνησε με βάρη και χρέη «αλλά είναι υποχρεωμένος να αντέξει», ενώ τόνισε ότι για να καλυφθούν οι ελλείψεις που υπάρχουν θα αξιοποιηθούν νέοι άνεργοι με συμβάσεις μέσω του ΟΑΕΔ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron