Αθλητικά
Μανωλάς, Ταχτσίδης και Σταφυλίδης στην Εθνική

Μανωλάς, Ταχτσίδης και Σταφυλίδης στην Εθνική

  • 09 Νοεμβρίου 2012, 17:13

Ο Φερνάντο Σάντος έχει διαφορετική φιλοσοφία από τον προκάτοχό του Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος βασιζόταν στην εμπειρία των διεθνών και δύσκολα εμπιστευόταν το «νέο αίμα» ή προχωρούσε σε αλλαγές ως προς τις επιλογές του.

Αντίθετα, ο Πορτογάλος εκλέκτορας σε κάθε ευκαιρία αποδεικνύει ότι η εθνική ομάδα είναι ανοιχτή σε όλους, όπως είχε δεσμευθεί κατά την ανάληψη των καθηκόντων του το 2010. Σήμερα ο κ. Σάντος ανακοίνωσε άλλα τρία νέα ονόματα, τα οποία κάλεσε στο «γαλανόλευκο» συγκρότημα για τον φιλικό αγώνα με την Ιρλανδία. Πρόκειται για τους Κώστα Μανωλά, Παναγιώτη Ταχτσίδη και Κώστα Σταφυλίδη, που φέτος πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις με τις ομάδες τους.

Όπως ήταν φυσικό, η χαρά και των τριών νεαρών ποδοσφαιριστών ήταν μεγάλη και αποτυπώθηκε στις δηλώσεις τους. «Είμαι περήφανος και χαρούμενος που θα μπορέσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην εθνική. Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται και εύχομαι να ζήσω κι εγώ τις τεράστιες επιτυχίες που έχουν ζήσει άλλοι Έλληνες ποδοσφαιριστές με τη γαλανόλευκη», τόνισε ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, ενώ ο αριστερός μπακ της Μπάγερ Λεβρρκούζεν, που αγωνίζεται ως δανεικός στον ΠΑΟΚ πρόσθεσε: «Είμαι ευτυχισμένος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο κ. Σάντος και θα προσπαθήσω να τον δικαιώσω. Είναι όνειρο κάθε παίκτη, ανεξαρτήτως ηλικίας, να αγωνίζεται με την φανέλα της εθνικής. Οι προκλήσεις για την ομάδα είναι μπροστά, όμως με πίστη και ομαδικό πνεύμα μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά του ο Ταχτσίδης, που έως τώρα αποτελεί αναντικατάστατο στέλεχος στη Ρόμα του Ζέμαν, δήλωσε: «Είναι τιμή για μένα η κλήση μου στην εθνική και αυτή τη στιγμή είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος. Δούλευα πολύ για να βελτιωθώ, έβγαζα ό,τι είχα στους αγώνες και τις προπονήσεις και περίμενα την κλήση μου στην ομάδα ως επιβράβευση όλων αυτών των προσπαθειών. Η εθνική είναι μια πολύ καλή ομάδα με ήθος, αγωνιστικότητα και πολλές δυνατότητες. Πάντα παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και είμαι αισιόδοξος ότι θα καταφέρει να προκριθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron