Editorial
Έβρεξε... η νύφη, σχόλασε ο γάμος

Έβρεξε... η νύφη, σχόλασε ο γάμος

  • 08 Νοεμβρίου 2012, 10:05

Το είδα στα μάτια της, μην επιμένεις, την αλήθεια έλεγε η Θεοδώρα. Με το πιστόλι στον κρόταφο ψήφισε -το 'πε και ξεφούσκωσε και αμαρτία ουκ έχει.

Αυτό που δεν μας είπε είναι τον λόγο που την κράτησε και δεν τράβηξε την σκανδάλη!

Την πολιτική σκανδάλη, βεβαίως, διότι την... βιολογική ποιος χέστηκε και δεν το πήραμε χαμπάρι;

Πιπέρι στην γλώσσα, Βλαδίμηρε; Που μόλις έσταξαν δυο στάλες ευλογημένη βροχούλα μού την κοπάνησες για τον Σουλεϊμάν και τα μπιρόνια αλά καναπέ;

Δεν λέω, θα έλιωνες σαν την ζάχαρη, αν έμενες εκειδά να παλέψεις... Μέχρι κι ο Γιακουμάτος μπούκωσε και μιλιά, που μέρες τώρα χτυπιόταν στα τηλεπαράθυρα εν είδει χασαπέμπορα!

Το τι απόλαυσα κι εκείνον τον Βρούτση δεν λέγεται. Τα πιστεύει και τα λέει ή του έβαλαν ενισχυμένες μπαταρίες και πήρε φόρα; Χθες βράδυ που τον άκουγα να παρλάρει ασύστολα από άμβωνος, λίγο έλειψε να με πείσει ότι με το πακετάκι των κατάπτυστων μέτρων που πέρασε η Κυβέρνηση του τρόμου θα έπρεπε να πούμε κι ευχαριστώ!

Άναψε το κανάλι της Βουλής, στρώσε κώλο μπροστά απ' το χαζοκούτι και καμάρωσε λαέ τα έργα σου!

Αυτούς που ψηφίζεις, τέτοια θέλεις χαμένε. Τα θέλει ο κώλος σου, που θα 'λεγαν και στο χωριό μου. Ναι, θα 'λεγαν, γιατί τώρα δεν λένε. Δεν υπάρχει πια το χωριό, όλοι στριμώχτηκαν στην πρωτεύουσα να προλάβουν τα κόλλυβα!

Και χειροκροτούν πια τον Σκανδαλίδη, που και λόγω ονόματος... τράβηξε την πολιτική του σκανδάλη.

Μπούκωσε το ΠΑΣΟΚ και δεν εννοεί να συναισθανθεί τις ευαισθησίες του πιτσέμπορα Σαμαρά! Ξέρετε τώρα, εκείνου που πριν μερικά χρονάκια δήλωνε ότι δεν γυρνά στην ΝΔ ούτε κι αν τον κάμουν πρόεδρο. Εκείνου που δεν θα ψήφιζε Μνημόνιο ακόμη κι αν κατέβαινε ο Βούδας στην γη.

Τελικά είχε κατέβει κρυφά ο Βούδας, στην Ραφήνα στρογγυλοκάθισε, κι ο Αντώνης σπρώχτηκε δίχως να θέλει στην μαύρη εξουσία...

Πιάσε μια σπέσιαλ, Αντωνάκη, πριν η βροχή σχολάσει τον τρικομματικό γάμο!

 

Πάνος Γιαννάκαινας

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Άλλα Άρθρα από Editorial




cron