Αθλητικά
Η επιστροφή Βύντρα λύνει τα χέρια του Φερέιρα

Η επιστροφή Βύντρα λύνει τα χέρια του Φερέιρα

  • 01 Νοεμβρίου 2012, 19:52

Η επιστροφή του Λουκά Βύντρα στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού έπειτα από απουσία δύο εβδομάδων λόγω τραυματισμού, λύνει τα χέρια του προπονητή των Πρασίνων Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος είχε ξεμείνει από επιλογές για την αμυντική γραμμή.

Ο σχεδόν μόνιμα (εφέτος) τραυματίας Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο νεαρός Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και ο Πορτογάλος Αντρέ Πίντο (τελευταίο θύμα των θλάσεων που έχει πλήξει τον ΠΑΟ) έχουν τεθεί νοκ άουτ από την επερχόμενη κυριακάτικη (4/11) κρίσιμη αναμέτρηση του Τριφυλλιού με την ΑΕΚ, αφήνοντας τον κ. Φερέιρα μόνο με έναν ετοιμοπόλεμο κεντρικό αμυντικό, τον βενεζουελάνο στόπερ Σέμα Βελάσκες. Εξ ου και η αποφόρτιση που ακολούθησε κατά τη διάρκεια της Πέμπτης (1/11) ο Λατινοαμερικάνος, προς αποφυγή νέων απωλειών…

Το θετικό ωστόσο για τον 66χρονο προπονητή είναι πως με την επιστροφή του Βύντρα στην αγωνιστική δράση, δεν θα χρειαστεί να προβεί σε κάποια αλχημεία τύπου… Λαγού, που στοίχισε στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας με τον ΟΦΗ (2-2). Εφόσον λοιπόν δεν προκύψει κάποιο άλλο πρόβλημα, ο κ. Φερέιρα θα χρησιμοποιήσει στην αμυντική τετράδα τους: Σεϊταρίδη, Σπυρόπουλο, Βελάσκες και Βύντρα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron