Αθλητικά
Νέα ρατσιστική σκιά στο ντέρμπι Τσέλσι - Γιουνάιτεντ

Νέα ρατσιστική σκιά στο ντέρμπι Τσέλσι - Γιουνάιτεντ

  • 01 Νοεμβρίου 2012, 20:24

Έπειτα από ακόμη ένα επικό ντέρμπι μεταξύ της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αυτή τη φορά για το Λιγκ Καπ, οι Μπλε πήραν την εκδίκησή τους για την εντός έδρας ήττα που γνώρισαν το περασμένο Σάββατο στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησαν 5-4 στην παράταση!

Πρωταγωνιστής ήταν και πάλι ο διαιτητής, αλλά για διαφορετικούς λόγους. Ο κ. Λι Μέισον «κιτρίνισε» εννέα διαφορετικούς ποδοσφαιριστές και μάλλον είναι τυχερός που υπέδειξε το πέναλτι με το οποίο στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας έστειλε το ματς στην παράταση η Τσέλσι με το γκολ του Εντεν Χαζάρ, καθώς προηγουμένως είχε αγνοήσει καθαρό πέναλτι όταν σέντρα του Χουάν Μάτα βρήκε το χέρι του 19χρονου κεντρικού αμυντικού Μάικλ Κιν.

Ο κ. Μέισον που δεν είδε το πέναλτι ενός από τους δύο άπειρους αμυντικούς που επέλεξε ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον, δεν αγνόησε την ανατροπή του 21χρονου Σκοτ Γούτον στον Ραμίρες. Ο ίδιος παίκτης στην παράταση υπέπεσε σε λάθος επιτρέποντας στον Στάριτζ να δώσει το προβάδισμα για πρώτη φορά, καθώς η κεφαλιά του προς τον Αντερς Λίντεγκαρντ δεν έφτασε ποτέ στον τερματοφύλακα της Γιουνάιτεντ.

Και αν για τον διαιτητή του ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου κ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ γίνεται έρευνα για τα όσα του καταλογίζουν ότι είπε στους Ομπι Μίκελ και Χουάν Μάτα, απ’ αυτό το ντέρμπι ξεκίνησε έρευνα για ρατσιστικά επίθεση φίλων της Τσέλσι προς τον Ντάνι Γουέλμπεκ.

Υπάρχει μάλιστα φωτογραφία που απεικονίζει οπαδό των Μπλε να μιμείται κινήσεις μαΐμούς! Όπως έγινε γνωστό από την μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου «δεν έχουν γίνει συλλήψεις, ωστόσο γίνονται έρευνες», ενώ την ίδια στιγμή και η ομάδα του Λονδίνου αναζητά μελετώντας τα όσα κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας την ταυτότητα του ρατσιστή οπαδού της.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron