Οικονομία
Συνεργασία Sunlight - SDMO Industries

Συνεργασία Sunlight - SDMO Industries

  • 23 Οκτωβρίου 2012, 17:08

Η εταιρεία του Πάνου Γερμανού ανέλαβε την αντιπροσωπεία της -

Η Συστήματα Sunlight  ΑΒΕΕ, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, έπειτα από 10 χρόνια συνεργασίας με την εταιρεία SDMO Industries, αποτελεί πλέον τον επίσημο αντιπρόσωπο του οίκου στην Ελλάδα σε επίπεδο προϊόντων, ανταλλακτικών και υπηρεσιών.

Η SDMO ιδρύθηκε το 1966 και αποτελεί μέλος του Kohler Group, ενός από τους τρεις μεγαλύτερους ομίλους παγκοσμίως στον τομέα των ηλεκτροπαραγωγών ζευγών (λειτουργούν ως κύρια ή εφεδρική πηγή ενέργειας).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Sunlight, λειτουργώντας ως EPC Contractor, έχει συμμετάσχει στη μελέτη, το σχεδιασμό, την υλοποίηση και υποστήριξη πληθώρας λύσεων στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Ενδεικτικά, τα τελευταία 5 χρόνια η Sunlight ανέλαβε σημαντικά έργα με προϊόντα SDMO, τα οποία ξεπερνούν στο σύνολο τα 5 εκατ. ευρώ, μεταξύ των οποίων είναι: το Ογκολογικό Νοσοκομείο Ελπίδα, το νοσοκομείο Αγιος Ανδρέας στην Πάτρα, το Μουσείο Ακρόπολης, ο Ευαγγελισμός, η Τράπεζα Κύπρου στην Κύπρο, το Νοσοκομείο Υγεία στην Αλβανία, η  ΔΕΗ Αλιβερίου και Λαυρίου, ο σταθμός παραγωγής ενέργειας της Endesa στον Άγιο Νικόλαο, οι σήραγγες της Εγνατίας Οδού κ.ά.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron