Αθλητικά
Απών ο Σιόβας από την μάχη κόντρα στην Μονπελιέ

Απών ο Σιόβας από την μάχη κόντρα στην Μονπελιέ

  • 22 Οκτωβρίου 2012, 17:42

Με 19 παίκτες θα μεταβεί ο Ολυμπιακός το πρωί της Τρίτης στη Γαλλία για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Μονπελιέ στο πλαίσιο της 3ης  αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός αποστολής έμειναν οι Δημήτρης Σιόβας και Γιάννης Φετφατζίδης οι οποίοι την Δευτέρα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, αλλά και οι Αριέλ Ιμπαγάσα, Τάσος Παπάζογλου που είναι τραυματίες. Ο κ. Λεονάρντο Ζαρντίμ θα έχει στη διάθεσή του τους Κάρολ, Μέγιερι, Χολέβα, Μανωλά, Τοροσίδη, Γκρέκο, Φουστέρ, Μοντέστο, Μανιάτη, Φέισα, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Λυκογιάννη, Μασάντο, Κοντρέρας και Ντιακιτέ.

Για τους ερυθρόλευκους η αναμέτρηση με την Μονπελιέ είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία να παραμείνουν σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η ήττα δεν οδηγεί πουθενά, η ισοπαλία δίνει προβάδισμα κατάκτησης της 3ης θέσης έναντι της Μονπελιέ και η νίκη αυξάνει τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο καλή εμφάνιση όπως πριν τρεις εβδομάδες στο Λονδίνο με την Αρσεναλ, σε συνδυασμό με τη διατήρηση του μηδέν στα μετόπισθεν, αποτελούν τη συνταγή επιτυχίας.

Ο κ. Ζαρντίμ ενδέχεται να πραγματοποιήσει μία ή δύο αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που ξεκίνησε το Σάββατο στον αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη. Ο πορτογάλος προπονητής προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τον Τοροσίδη σε ρόλο αριστερού αμυντικού με τον Χολέμπα να προωθείται στη μεσαία γραμμή όπως και πέρυσι στα εκτός έδρας παιχνίδια με την Μαρσέιγ και την Ντόρτμουντ.

Η Μονπελιέ το Σάββατο ηττήθηκε εκτός έδρας από την Ρεν 2-1 και έπειτα από 9 αγώνες βρίσκεται στην 16η θέση του γαλλικού πρωταθλήματος με 8 βαθμούς. Η πρωταθλήτρια Γαλλίας φέτος δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη νίκη σε εντός έδρας αγώνα όλων των διοργανώσεων, και το κλίμα στην ομάδα δεν είναι το καλύτερο δυνατό. «Πρέπει να κάνουμε δέκα ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα γκολ, ενώ στην άμυνα τα γκολ τα δωρίζουμε» σχολίασε μετά την ήττα από τη Ρεν ο προπονητής της κ. Ρενέ Ζιράρ ο οποίος θα δει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό από την εξέδρα λόγω τιμωρίας από την UEFA. Παράλληλα ο πρόεδρος της ομάδας κ. Λουίς Νικολέν επανέλαβε τις απειλές του κατά των ποδοσφαιριστών δηλώνοντας ότι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος πήραν αέρα τα μυαλά κάποιων και απειλώντας ότι αν δεν συνέλθουν σε ένα μήνα θα διώξει δύο - τρεις για παραδειγματισμό των υπολοίπων.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron