Κοινωνία
Ληστεία με δύο τραυματίες στο σταθμό Συγγρού - Φιξ

Ληστεία με δύο τραυματίες στο σταθμό Συγγρού - Φιξ

  • 08 Οκτωβρίου 2012, 17:17

Συνελήφθη ένας εκ των δραστών και αναζητείται ο συνεργός του -

Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα ανταλλαγής συναλλάγματος με την επωνυμία Western Union, που βρίσκεται στoν σταθμό του Μετρό «Συγγρού- Φιξ», έγινε το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άτομα μπήκαν στο σταθμό και κατευθύνθηκαν προς το κατάστημα. Ένας εξ αυτών ακινητοποίησε τον υπάλληλο, άρπαξε χρήματα και κατά την διαφυγή του πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές. Όπως ανέφερε ο υπάλληλος, η ληστεία δεν διήρκεσε παραπάνω από 20 δευτερόλεπτα.

Βγαίνοντας, τους αντιλήφθηκαν επιβάτες και επιχείρησαν να τους ακινητοποιήσουν. Από τον έναν δράστη έπεσαν τα χρήματα αλλά και το όπλο, το οποίο εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά ένας υπήκοος Μπαγκλαντές και ένας 70χρονος Έλληνας. Και οι δυο μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Στη συνέχεια ο δράστης προσπάθησε να διασχίσει το οδόστρωμα στη Λεωφόρο Συγγρού και παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, ενώ ο δράστης που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας. Ωστόσο ο συνεργός του κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron