Πολιτική
Κάλεσμα σε συμμετοχή στις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας από τον ΣΥΡΙΖΑ

Κάλεσμα σε συμμετοχή στις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας από τον ΣΥΡΙΖΑ

  • 08 Οκτωβρίου 2012, 11:09

Κάλεσμα συμμετοχής στις συγκεντρώσεις που θα γίνουν σήμερα και αύριο στην πλατεία Συντάγματος, απευθύνει το Δίκτυο συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ, με σημείο συνάντησης τη συμβολή Αμαλίας και Όθωνος στο πάνω μέρος της πλατείας Συντάγματος.

Το «παρών» στο αυριανό συλλαλητήριο δίνουν οι λιμενεργάτες

Τη συμμετοχή τους στο αυριανό συλλαλητήριο ανακοίνωσαν και οι λιμενεργάτες οι οποίοι κήρυξαν και στάση εργασίας από τις 12:00 έως τη λήξη της πρωινής βάρδιας. Η προσυγκέντρωση της Ενωσης λιμενεργατών θα γίνει αύριο Τρίτη στις 12:30 στο σταθμό του ΗΣΑΠ στον Πειραιά.

ΠΟΠΕΚ: Αναβάλλεται για την Τετάρτη ο αποκλεισμός του ΥΠΟΙΚ

Αναβάλλεται για την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί, ο προγραμματισμένος για αύριο, αποκλεισμός του υπουργείου Οικονομικών από από τους βενζινοπώλες και τους υπόλοιπους φορείς της αγοράς καυσίμων, λόγω των δυσκολιών πρόσβασης που θα υπάρχουν στο κέντρο της Αθήνας με την επίσκεψη της γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΠΕΚ, οι περιφερειακές δράσεις στην υπόλοιπη χώρα, όπως συγκεντρώσεις, αποκλεισμοί περιφερειών, ΔΟΥ, δημαρχείων κ.ά., θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Η κινητοποίηση γίνεται με βασικό αίτημα να μην αυξηθεί ο φόρος κατανάλωσης του πετρελαίου θέρμανσης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron