Κοινωνία
Συγκέντρωση υπογραφών για τους λαθρομετανάστες στην πλατεία Δημαρχείου της Ρόδου

Συγκέντρωση υπογραφών για τους λαθρομετανάστες στην πλατεία Δημαρχείου της Ρόδου

  • 08 Οκτωβρίου 2012, 07:22

Με την συγκέντρωση υπογραφών, κατά της δημιουργίας κέντρου υποδοχής λαθρομεταναστών στην Ρόδο, ολοκληρώθηκε η χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώθηκε από την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων στην Πλατεία Δημαρχείου.

Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης μίλησαν εκπρόσωποι διαφόρων φορέων, οι οποίοι τοποθετήθηκαν με σφοδρότητα κατά του σχεδίου για το κέντρο λαθρομεταναστών, ενώ έκαναν και γενικότερες πολιτικές τοποθετήσεις για την οικονομική κρίση.

Ο δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς δεν πρόλαβε να πει πολλά πράγματα καθώς υπήρξαν αποδοκιμασίες, με αποτέλεσμα να συντομεύσει την ομιλία του και να αποχωρήσει.

Από τους βουλευτές παραβρέθηκε και μίλησε η Μίκα Ιατρίδη από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Από πλευράς προσέλευσης κόσμου, πολλοί υποστήριζαν ότι ανέμεναν μεγαλύτερη προσέλευση, αλλά άλλοι ήταν συγκρατημένοι, καθώς, όπως τόνιζαν, περίμεναν να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση, πολλοί περισσότεροι.

Παρούσα και συντεταγμένη με μέλη της ήταν και η Χρυσή Αυγή με τα διακριτικά του κόμματος.

Πάντως σε πολλούς δεν άρεσαν οι αποδοκιμασίες που εκτοξεύθηκαν κατά του δημάρχου, δεδομένου ότι ήταν προσκεκλημένος και θα έπρεπε να αφεθεί να μιλήσει όσο ήθελε.

Τα συνθήματα που ακούστηκαν ήταν κατά των πολιτικών γενικά, γεγονός που δεν απηχούσε τις θέσεις των οργανωτών της συγκέντρωσης, δηλαδή των εκπροσώπων της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron