Αθλητικά
Έναν μήνα στην εξέδρα ο Δώνης

Έναν μήνα στην εξέδρα ο Δώνης

  • 04 Οκτωβρίου 2012, 19:18

Πρόστιμο 42.000 ευρώ στην ΠΑΕ για υβριστικά συνθήματα -

Αλμυρά κόστισαν στον ΠΑΟΚ ο φανατισμός και η ένταση που επικράτησαν στο ντέρμπι με τον Αρη την περασμένη Κυριακή. Με αποκλεισμό μίας αγωνιστικής τιμωρήθηκαν οι Λόρενς και Κατσικάς που αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα του διαιτητή κ. Τάσου Κάκου, όπως και ο Κάτσε που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες.

Στον προπονητή του ΠΑΟΚ Γιώργο Δώνη η Πειθαρχική Επιτροπή της  Σούπερ Λίγκας επέβαλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους ενός μήνα και πρόστιμο 12.500 ευρώ για το επεισόδιο που είχε στο τέλος της αναμέτρησης με τον Κερκυραίο διαιτητή. Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής ο κ. Δώνης χαρακτήρισε τον κ. Κάκο «κομπλεξικό» ενώ διέψευσε ότι ήρθε μαζί του στα χέρια.

Αν δεν υπάρξει αλλαγή της απόφασης σε δεύτερο βαθμό, ο κ. Δώνης θα παρακολουθήσει από την εξέδρα τους αγώνες του ΠΑΟΚ με ΟΦΗ, ΑΕΚ, Κέρκυρα και Πανιώνιο.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα καταβάλει επιπλέον πρόστιμο 42.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών της αλλά και διότι τρεις φορές εμφανίστηκε στην ηλεκτρονικό πίνακα του γηπέδου η φράση «σεξ και βία» την οποία είχε λανσάρει στο Tweeter του ο επιθετικός της ομάδας Στέφανος Αθανασιάδης με αφορμή τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη στο πρωτάθλημα των νέων. Ο διεθνής επιθετικός έχει παραπεμφθεί από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα στην Πειθαρχική Επιτροπή και θα απολογηθεί ξεχωριστά την επόμενη εβδομάδα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron