Αθλητικά
Ο Ετό επιστρέφει στην εθνική Καμερούν

Ο Ετό επιστρέφει στην εθνική Καμερούν

  • 02 Οκτωβρίου 2012, 19:03

Ο Σαμουέλ Ετό πείστηκε να επιστρέψει για να βοηθήσει την εθνική ομάδα του Καμερούν, αφού προηγουμένως χρειάστηκε μια συνάντηση με τον πρωθυπουργό της χώρας αλλά και η αντικατάσταση του ομοσπονδιακού εκλέκτορα.

Όλα αυτά για να παίξει στον αγώνα με το Πράσινο Ακρωτήρι, όπου μόνο η νίκη υφίσταται ως ενδεχόμενο προκειμένου τα «αδάμαστα λιοντάρια» να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση στην τελική φάση του Κόπα Άφρικα.

Στην εθνική Καμερούν θα επιστρέψει και ο Ζαν Μακούν, που έπαιξε πέρυσι στον Ολυμπιακό, ενώ στην αποστολή κλήθηκε και ο νεαρός αμυντικός Ζαν Αρμέλ Κανά Μπιγίκ.

Ο πατέρας του ήταν βασικό στέλεχος του Καμερούν στο Μουντιάλ του 1990, έχοντας μάλιστα πετύχει το γκολ στην ιστορική νίκη της πρεμιέρας (1-0) επί της Αργεντινής. Στον πρώτο αγώνα με το Πράσινο Ακρωτήρι το Καμερούν έχασε 2-0.

Ο Γάλλος τεχνικός Ντενίς Λαβανιέ απολύθηκε και αντικαταστάθηκε από τον Ζαν Πολ Ακόνο. Ακολούθησε συνάντηση του πρωθυπουργού της χώρας, Φιλεμόν Γιανγκ με τον Ετό κι έτσι ο επιθετικός της Ανζι Μαχατσκάλα αναθεώρηση την απόφασή του, επιστρέφοντας στην εθνική.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron