Life Style
Ο Κόναν ο βάρβαρος εξομολογείται!

Ο Κόναν ο βάρβαρος εξομολογείται!

  • 02 Οκτωβρίου 2012, 16:22

Μεγάλη ανοησία μου το παιδί εκτός γάμου, παραδέχεται ο Σβαρτζενέγκερ -

Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ σίγουρα μπορεί να κρατήσει μυστικό - όπως αποκαλύπτει η αυτοβιογραφία του με τίτλο «Ολική Επαναφορά: η απίστευτα αληθινή ιστορία της ζωής μου», η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα και ρίχνει φως, όχι σε μία αλλά σε μια πλειάδα γεγονότων που κράτησε στο σκοτάδι από τη γυναίκα του επί 25 χρόνια, Μαρία Σράιβερ.

Όσον αφορά το επίμαχο ζήτημα του παιδιού εκτός γάμου που απέκτησε με την οικονόμο του σπιτιού του, «λεπτομέρεια» που κράτησε κρυφή από την σύζυγο, τα παιδιά, αλλά και τους ψηφοφόρους του, ο Άρνι, όπως είναι γνωστός, εμφανίστηκε αόριστα απολογητικός, λέγοντας μόνο ότι πρόκειται «για το πιο ανόητο πράγμα» που έχει κάνει ποτέ.

Υποστήριξε μάλιστα ότι ουδέποτε είχε ρωτήσει την ερωμένη του Μίλντρεντ Μπαένα σχετικά με την πατρότητα του γιου τους Τζόζεφ, ο οποίος γεννήθηκε το 1996, αλλά ότι αντιθέτως άρχισαν να του μπαίνουν «ψύλλοι» στα αυτιά, όταν το παιδί έγινε επτά ετών και άρχισε να του μοιάζει.

«Απλώς κάτι μου φάνηκε παραξενο, άρχιζε να μου μοιάζει. Οπότε τότε το κατάλαβα, το θέμα δεν συζητήθηκε ποτέ ανοιχτά», λέει. Παρόλα αυτά, ο Σβαρτζενέγκερ που τότε πολιτευόταν  άρχισε να πληρώνει επιπλέον ποσά στην Μπαένα, η οποία παρέμενε μισθωτή υπάλληλος.  Αν και τα ποσά που της κατεθετε συνεχίστηκαν όσο ήταν κυβερνήτης, ο Σβαρτζενέγκερ αρνήθηκε ότι προορίζονταν να εξαγοράσουν την σιωπή της.  «Απλώς ένιωσα ότι έπρεπε να να αναλάβω την ευθύνη για εκείνη και για το παιδί».

Η σύζυγος του πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια έμαθε για τον εξωσυσυζυγικό δεσμό και το παιδί την ημέρα αφότου εκείνος εγκατέλειψε τη θέση του ως κυβερνήτης, το 2011, κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας με τον σύμβουλο γάμου τους και αμέσως το ζευγάρι βρέθηκε σε διάσταση.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron