Κοινωνία
Ορφανή ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο ΑΤ Ακροπόλεως

Ορφανή ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο ΑΤ Ακροπόλεως

  • 02 Οκτωβρίου 2012, 14:41

Προκήρυξη αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα χωρίς υπογραφή κάποιας οργάνωσης -

Προκήρυξη, με την οποία γίνεται ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως [βλ. σχετικά εδώ] κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα athens.indymedia.org χωρίς ωστόσο να υπάρχει «υπογραφή» κάποιας οργάνωσης.

Στο κείμενο αναφέρουν οι συγγραφείς ότι έκαναν την επίθεση με μπιτόνια βενζίνης και βόμβες μολότοφ «και πυρπολήσαμε την είσοδό του καθώς και αυτοκίνητα και μηχανές, υπηρεσιακά, προσωπικά των μπάτσων και κατασχεμένα, που βρίσκονταν παρκαρισμένα στο δρόμο μπροστά από το Α.Τ.»

Όπως λένε, η κίνηση τους ήταν «απάντηση» στις προσαγωγές, τις συλλήψεις αλλά και τη χρήση χημικών της αστυνομίας κατά την διάρκεια της απεργίας την περασμένη Τετάρτη προειδοποιώντας πως θα υπάρξουν και άλλα «χτυπήματα».

Στο κείμενο γίνεται αναφορά και στην επέμβαση των αστυνομικών των ομάδων ΔΕΛΤΑ και ΔΙΑΣ κοντά στην περιοχή του Αγιου Παντελεήμονα το βράδυ της Κυριακής.

Στο τέλος εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους συλληφθέντες για την συμμετοχή τους στην οργάνωση "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς".

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron