Αθλητικά
Χωρίς Τζιμπούρ στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός

Χωρίς Τζιμπούρ στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός

  • 01 Οκτωβρίου 2012, 20:39

Ο «τρομοκράτης» δεν θα απειλήσει την εστία της Άρσεναλ στο «Εμιρέιτς», αφού ο Τζιμπούρ δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει εγκαίρως το πρόβλημα με τον τραυματισμό του και θα μείνει στην Αθήνα.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Τετάρτης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στο Τσάμπιονς Λιγκ, ολοκληρώθηκε με την απογευματινή προπόνηση των «ερυθρόλευκων». Μετά το τέλος της ο τεχνικός της πειραϊκής ομάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ, ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Αγγλίας και στην οποία συμπεριέλαβε, για πρώτη φορά τον Ντιακιτέ.

Εκτός του Τζιμπούρ, που κρίθηκε ανέτοιμος, αποκλείστηκαν και οι Τοροσίδης, Φέισα, οι οποίοι ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης. Αντίθετα, Αμπντούν, Φετφατζίδης και Μοντέστο, που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους, προπονήθηκαν κανονικά και θα είναι παρόντες στον αγώνα του Λονδίνου. Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοντέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron