Αθλητικά
Παραίτηση Σεραφείδη από το ΔΣ της ΑΕΚ

Παραίτηση Σεραφείδη από το ΔΣ της ΑΕΚ

  • 01 Οκτωβρίου 2012, 13:54

Ένα μέλος μείον μετρά από σήμερα το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς την παραίτηση του προέδρου Θωμά Μαύρου ακολούθησε εκείνη του Στέλιου Σεραφείδη.

Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης άφησε αιχμές για τον τρόπο που λαμβάνονται οι αποφάσεις, ενώ υπογράμμισε πως είναι λυπηρό να πληροφορείται την απόλυση του Βαγγέλη Βλάχου από τα Μ.Μ.Ε. και έκανε λόγο για «προσχεδιασμένες αποφάσεις». Η επιστολή του Στέλιου Σεραφείδη προς το ΔΣ αναφέρει:

«... Δεχτείτε την παραίτησή μου από μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, στο οποίο είχα την τιμή να εκπροσωπώ τον Σύνδεσμο παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. Εκτιμώ, ότι η παραίτησή μου αυτή, αποτελεί ή αποτελούσε και επιθυμία δική σας, αφού δεν μπήκατε καν στον κόπο να ζητήσετε και τη δική μου γνώμη στο... τηλεφωνικό σας διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο πήρατε απόφαση για την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Μπορείτε πλέον να αποφασίζετε ανεμπόδιστα, για να υλοποιείτε ότι έχετε προσχεδιάσει. Είναι κρίμα και λυπηρό, να πληροφορούμε τις... αποφάσεις σας από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron