Αθλητικά
Δοκιμάζονται Ολυμπιακός και ΑΕΚ

Δοκιμάζονται Ολυμπιακός και ΑΕΚ

  • 29 Σεπτεμβρίου 2012, 10:00

Παιχνίδια με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός που έχει μόνο νίκες στο πρωτάθλημα δοκιμάζεται το βράδυ του Σαββάτου (29/9, 19:30) στην έδρα του αήττητου Ατρομήτου, ενώ νωρίτερα (17:15) η ουραγός της βαθμολογίας ΑΕΚ θα αναζητήσει στη Νέα Σμύρνη την πρώτη εφετινή νίκη της απέναντι στον Πανιώνιο, που εντυπωσιάζει. Την ίδια ώρα η Κέρκυρα που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής μόλις ένα βαθμό θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ.

Την Κυριακή (30/9) ξεχωρίζει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Αρη που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας (20.30), ενώ στο ΟΑΚΑ στις 18:15 ο προβληματικός Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα, με αντίπαλο τον φορμαρισμένο Αστέρα Τρίπολης.

Επίσης, ο Πανθρακικός θα υποδεχτεί (16:00) τη Βέροια και ο νεοφώτιστος Πλατανιάς την Ξάνθη (18:15) που θα έχει στον πάγκο της τον κ. Νίκο Κεχαγιά μετά την παραίτηση του κ. Μαρίνου Ουζουνίδη αλλά και το ατύχημα του υπηρεσιακού κόουτς κ. Βασίλη Δανιήλ, ο οποίος έσπασε το πόδι του στην προπόνηση! Τέλος το πρόγραμμα της αγωνιστικής θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση της Δευτέρας (1/10) μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Λεβαδειακού.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron