Editorial
Πάρτι βιτσιόζων!

Πάρτι βιτσιόζων!

  • 28 Σεπτεμβρίου 2012, 08:45

Η αχαριστία είναι κατάρα που σε χτυπά εκεί που δεν το περιμένεις.

Κάτι σαν κρύο πιάτο σε "know us better" με κρυόκωλες ανοργασμικές κυράτσες, ξετρελαμένες από την ανικανοποίητη λίμπιντο!

Που σε τρώνε με τα μάτια και σε γδέρνουν με το κατακόκκινο νύχι της Lancome και της Estee, αφήνοντας πάνω στις πληγές σου την λίγδα απ' το μεσημεριανό πιατοπλύσιμο, που φωλιάζει στ' απόκρυφα των ακροδαχτύλων τους!

Βάλε στο χαζοκούτι να δεις Βουλή και θα καταλάβεις...

Απ' έξω να χτυπούν τους παράλυτους, κι αυτές οι κυράτσες να μην μπορούν να αρθρώσουν λόγο ελληνικό. Παιδική χαρά ένα πράμα!

Με τι ψυχή βρε κόπανε κοπανάς τον ανάπηρο; Βρε σκυλόμπατσε, εσύ τις προάλλες δεν ήσουν που έκανες πορεία διαμαρτυρίας για τις περικοπές σου;

Άσε που, στο κάτω της γραφής, η προεκλογικά περιφερόμενη στα χείλη των πολιτικών επιμήκυνση τελικά έγινε: Τέτοιο τέντωμα δεν ξανάνιωσε ο εργαζόμενος!

Μιλάμε για ολική επιμήκυνση τουλάχιστον 67 εκατοστών!

θα δουλεύεις, έρμε νεοέλληνα, μέχρι ν' ανοίξει το δέρμα σου. Και να δούμε μετά πώς θα σε χώσουν, με τέτοιο τέντωμα, στο φέρετρο!

Σε αυτό το ίδιο το φέρετρο που με πόνο κουβαλάς στην πλάτη μια ολόκληρη ζωή, από γεννησιμιού σου, και οι άεργοι πολιτικαράδες θεωρούν πως το 'βαλες για κάνα πάρτι βιτσιόζων...

 

Πάνος Γιαννάκαινας

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron