Πολιτική
Εντολή Μεϊμαράκη να δημοσιευθούν τα "πόθεν έσχες" του

Εντολή Μεϊμαράκη να δημοσιευθούν τα "πόθεν έσχες" του

  • 27 Σεπτεμβρίου 2012, 16:04

Εντολή, να δοθούν εντός της ημέρας από τη Βουλή όλα τα «πόθεν έσχες» του από το 1989 έως σήμερα, έδωσε ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, καλώντας τον εκδότη - δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου να πράξει αναλόγως.

Μάλιστα, όπως είπε, θα συνεννοηθεί με τους νομικούς συμβούλους της Βουλής, ώστε να εξουσιοδοτηθεί η όποια αρμόδια, υπεύθυνη δημόσια Aρχή της χώρας, για να ερευνήσει και να ανοίξει οποιονδήποτε λογαριασμό διατηρεί ο ίδιος σε οποιαδήποτε χώρα.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Βουλής κάλεσε τον εκδότη της Real News «να δείξει την ίδια προσωπική ευθιξία και να πράξει το ίδιο» και με τα «πόθεν έσχες» του και με τους λογαριασμούς του.

«Πιστεύω ότι και ο Νίκος θα κάνει το ίδιο. Θέλω να ξέρω ποιος είναι ο κριτής μου. Για να ξέρει και η κοινή γνώμη. Υπάρχει ο νόμος Κακλαμάνη, που αφορά και τους εκδότες. Αν έχει προσωπική ευθιξία, ας το κάνει», δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης και για μία ακόμη φορά επανέλαβε πως θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να λάμψει όλη η αλήθεια. «Θα δημοσιοποιήσω το πόρισμα μόλις έρθει και ο,τιδήποτε με αφορά», δεσμεύθηκε, ενώ σε ερώτηση για το αν είναι έτοιμος να παραιτηθεί ακόμα και τώρα, αρκέστηκε να πει πως «δεν μπορώ να λειτουργώ μόνο ως πρόεδρος της Βουλής, είμαι και κομματικό στέλεχος και πατέρας και σύζυγος».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron