Αθλητικά
Υποψία προσφυγών γεννά η απομάκρυνση Τσιάρτα

Υποψία προσφυγών γεννά η απομάκρυνση Τσιάρτα

  • 26 Σεπτεμβρίου 2012, 18:36

Στο διάστημα που ο Βασίλης Τσιάρτας δρούσε εντός της ΠΑΕ ΑΕΚ, ως εκτελών χρέη τεχνικού διευθυντή, δεν προέκυψαν μόνον αντιπαραθέσεις με τον προπονητή της Ένωσης Βαγγέλη Βλάχο όσον αφορά στον καταρτισμό του ρόστερ της ομάδας.

Υπήρξε και αναγνώριση προς το πρόσωπό του για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε τις υποθέσεις προσώπων που έχουν περάσει από την Ενωση και έχουν λαμβάνειν οφειλόμενα, όπως (επί παραδείγματι) οι ποδοσφαιριστές Ναμπίλ Μπαχά, Χοσέ Κάρλος, Νταβίδ Ματέος, Ισμαελ Μπλάνκο και ο πρώην τεχνικός της ομάδας Μανόλο Χιμένεθ.

Ωστόσο μετά την απομάκρυνσή του (την οποία αποφάσισε δίχως ακόμα να εξηγήσει τους πραγματικούς λόγους) ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θωμάς Μαύρος, οι διοικούντες την εταιρεία λαμβάνουν ανησυχητικά μηνύματα από τους εκπροσώπους των προαναφερθέντων οι οποίοι είχαν συμφωνήσει τους σχετικούς διακανονισμούς με τον κ. Τσιάρτα.

Στην ΑΕΚ θεώρησαν ύποπτο το γεγονός ότι όλοι μαζί οι έχοντες λαμβάνειν δεδουλευμένα (που τυγχάνει να είναι και ισπανόφωνοι!) ενόχλησαν την ΠΑΕ αμέσως μετά την φυγή του κ. Τσιάρτα, ρωτώντας για το αν ισχύουν τα συμφωνηθέντα και αφήνοντας να εννοηθεί ότι με την πρώτη καθυστέρηση στην καταβολή χρημάτων που αφορούν σε διακανονισθείσες οφειλές, θα προβούν σε κατάθεση προσφυγής ζητώντας τα αρχικά ποσά!

Ανοιχτό είναι πλέον και το θέμα του Ρότζερ Γκερέιρο ο οποίος είχε συμφωνήσει μετά από συζήτηση με τον κ. Τσιάρτα το «κούρεμα» των ετήσιων αποδοχών του εφόσον ελάμβανε άμεσα ένα σημαντικό μέρος των οφειλομένων, ωστόσο πλέον ο ατζέντης του εκφράζει δυσπιστία για την τήρηση της συμφωνίας, καθώς αυτή είχε γίνει προφορικά με τον πρώην εκτελούντα χρέη τεχνικού διευθυντή.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron