Κοινωνία
Στάση εργασίας στα καταστήματα προτείνει η ΕΣΕΕ

Στάση εργασίας στα καταστήματα προτείνει η ΕΣΕΕ

  • 25 Σεπτεμβρίου 2012, 11:19

Την πραγματοποίηση στάσης εργασίας την ώρα των απεργιακών συγκεντρώσεων της Τετάρτης προτείνει στους καταστηματάρχες η ΕΣΕΕ τονίζοντας πως «για το ελληνικό εμπόριο το κλείσιμο των καταστημάτων είναι πλέον εφιάλτης και εξαναγκασμός και όχι τρόπος διαμαρτυρίας».

«Οι κατά τόπους πρωτοβουλίες κινητοποιήσεων και η χρονική διάρκεια της στάσης λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στις 26 Σεπτεμβρίου εναπόκεινται στις αποφάσεις των Εμπορικών Συλλόγων», αναφέρει σε ψήφισμά της η Συνομοσπονδία ενόψει της αυριανής απεργίας ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ και δεσμεύεται ότι στο Διοικητικό Συμβούλιο της 8ης Οκτωβρίου να ορίσει ημέρα και τρόπους κλαδικής πανελλαδικής κινητοποίησης.

Όπως σημειώνεται, τα εισπρακτικά μέτρα των 11,9 δισ. ευρώ συνεπάγονται την στέρηση του ποσού αυτού από την αγορά «και η άμεση εφιαλτική προοπτική της ελληνικής αγοράς είναι περισσότερη ύφεση, περισσότεροι χαμένοι τζίροι, περισσότερα λουκέτα».

Στις κινητοποιήσεις της 26ης Σεπτεμβρίου θα υπάρχει παρουσία και συμμετοχή όλων των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Εμπορικών Συλλόγων και των Ομοσπονδιών στις τοπικές και κεντρικές συγκεντρώσεις σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, κατάθεση Ψηφίσματος από την ΕΣΕΕ στη Βουλή και το υπουργείο Οικονομικών καθώς και διαδικτυακή διαμαρτυρία και στάση λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron