Κοινωνία
Καταγγέλλουν ότι τους ξυλοκόπησαν επειδή ζήτησαν απόδειξη

Καταγγέλλουν ότι τους ξυλοκόπησαν επειδή ζήτησαν απόδειξη

  • 20 Σεπτεμβρίου 2012, 20:48

Τον ξυλοδαρμό τους από «φουσκωτούς» ενός μπαρ οι οποίοι δεν δίστασαν να τους ξυλοκοπήσουν επειδή τόλμησαν να ζητήσουν απόδειξη καταγγέλλουν τέσσερις πολίτες που έχουν ήδη υποβάλει τις σχετικές μηνύσεις.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη προχθές, Τρίτη, σε μπαρ της Γλυφάδας. Η αστυνομία επιβεβαιώνει μεν τον ξυλοδαρμό των νεαρών – που σημειωτέον έχουν παραγγείλει και ιατροδικαστική έκθεση προς επίρρωση των ισχυρισμών τους- αλλά για το επεισόδιο υπάρχουν δύο εκδοχές.

Η μία λέει ότι οι καταγγέλλοντες τον ξυλοδαρμό αρνήθηκαν να πληρώσουν γεγονός που προκάλεσε το περιστατικό.

Ωστόσο, από την πλευρά των παθόντων, και σύμφωνα με όσα υποστήριξε ραδιοφωνικώς (Σκάι) ένα από τα θύματα, καταγγέλλεται ότι τα πράγματα έγιναν εντελώς διαφορετικά:

Ο καταγγέλλων λοιπόν και τρεις φίλοι του πήγαν σε γνωστό μπαρ της Γλυφάδας για να γιορτάσει την ονομαστική του εορτή.

Κάποια στιγμή ζήτησαν το λογαριασμό. Η σερβιτόρα προς την οποία απευθύνθηκαν επέστρεψε μετά από λίγο λέγοντάς τους ότι έπρεπε να πληρώσουν 157 ευρώ, ποσό που τους φάνηκε υπερβολικό για ό,τι είχαν καταναλώσει.

Ζήτησαν, λοιπόν, απόδειξη, η οποία όμως δεν έφτασε ποτέ στο τραπέζι τους με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένταση με τον ιδιοκτήτη.

Τελικά, σύμφωνα πάντα με τον καταγγέλλοντα, αποφάσισαν να πληρώσουν έστω και χωρίς απόδειξη.

Βγαίνοντας, όμως, από το μαγαζί οι τέσσερις φίλοι βρέθηκαν ενώπιον του ιδιοκτήτη και μερικών μοτοσικλετιστών που είχαν σπεύσει στο σημείο εκείνη την ώρα.

Ο ιδιοκτήτης τους ρώτησε αν πλήρωσαν τον λογαριασμό και ο καταγγέλλων, που δηλώνει χειρουργός, ζήτησε και πάλι απόδειξη, για να λάβει την απάντηση «ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Δεν δίνω αποδείξεις».

Μάλιστα, αφού ο ιδιοκτήτης του είπε ότι «δεν θα ξαναχειρουργήσει», ακολούθησε επίθεση από «φουσκωτούς», με αποτέλεσμα οι τέσσερις φίλοι να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron