Πολιτική
Συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ με Στουρνάρα πριν τη συνάντηση πολιτικών αρχηγών

Συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ με Στουρνάρα πριν τη συνάντηση πολιτικών αρχηγών

  • 20 Σεπτεμβρίου 2012, 10:36

Για την πορεία της διαπραγμάτευσης με την Τρόικα θα ενημερώσει στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, σε συνάντηση που θα γίνει στο Υπουργείο Οικονομικών, λίγη ώρα πριν τη συνεδρίαση των πολιτικών αρχηγών στο μέγαρο Μάξιμου.

Συγκεκριμένα, στις 12:00 το μεσημέρι, ο κ. Στουρνάρας θα έχει συνάντηση με τους κ.κ . Γιάννη Δραγασάκη, υπεύθυνο της Επιτροπής Οικονομικής Πολιτικής και της Επιτροπής Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, και Ευκλείδη Τσακαλώτο, υπεύθυνο της Επιτροπής Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου στον τομέα της Οικονομίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το οικονομικό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να επισημάνει πως η κρίση λαμβάνει επικίνδυνες κοινωνικές διαστάσεις, καθώς πλήττει πλέον ευρύτατα στρώματα του πληθυσμού, ότι η εφαρμογή του προγράμματος της εσωτερικής υποτίμησης έχει αποτύχει να δημιουργήσει προϋποθέσεις ανάκαμψης και οδηγεί σε φαύλο κύκλο ύφεσης και λήψης νέων μέτρων, πλήττοντας τις αναπτυξιακές προοπτικές της χώρας, και ότι η ύφεση παραμένει εκτός ελέγχου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron