Πολιτική
Θετικός ο Ράιχενμπαχ προς τις δράσεις του Υπ. Δημοσίας Τάξεως

Θετικός ο Ράιχενμπαχ προς τις δράσεις του Υπ. Δημοσίας Τάξεως

  • 18 Σεπτεμβρίου 2012, 21:01

Θετικά αξιολόγησε ο Χορστ Ράιχενμπαχ τις ενέργειες του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, που εκτελούνται με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση για τη σημερινή συνάντηση του επικεφαλής της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα με τον Νίκο Δένδια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, στο πλαίσιο της συνάντησης παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της επιχείρησης Ξένιος Ζευς, καθώς και ο σχεδιασμός για την πλήρη εφαρμογή και λειτουργία των υπηρεσιών Ασύλου και Πρώτης Υποδοχής.

Ο κ. Ράιχενμπαχ είχε επίσης συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, στη διάρκεια της οποίας τα στελέχη της Κουμουνδούρου παρουσίασαν τις βασικές αρχές του οικονομικού προγράμματος του κόμματος.

Συγκεκριμένα, η αντιπροσωπεία του κόμματος επισήμανε τις «επικίνδυνες κοινωνικές διαστάσεις» που έχει λάβει η κρίση, πλήττοντας ευρύτατα στρώματα του πληθυσμού, ενώ ζήτησε από τον κ. Ράινχεμπαχ να συμπεριλάβει στην έκθεσή του «ειδικό κεφάλαιο που θα αφορά στις κοινωνικές επιπτώσεις της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron