Αθλητικά
Γκολ με το... τσουβάλι σε Βαρκελόνη και Μαδρίτη

Γκολ με το... τσουβάλι σε Βαρκελόνη και Μαδρίτη

  • 17 Σεπτεμβρίου 2012, 07:11

Συγκλονιστικά ματς έγιναν σε Βαρκελόνη και Μαδρίτη στο «δεύτερο πιάτο» της 4ης αγωνιστικής της πριμέρα ντιβιζιόν. Η «αυλαία» έπεσε στο «Βιθέντε Καλντερόν» με την Ατλέτικο Μαδρίτης να επικρατεί 4-3 της Ράγιο Βαγεκάνο, ενώ νωρίτερα, Εσπανιόλ και Αθλέτικ Μπιλμπάο αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3.

Συγκλονιστικό ήταν το φινάλε στην αναμέτρηση των «ροχιμπλάνκος» με τη Ράγιο. Οι Μαδριλένοι προηγήθηκαν 4-0 στο 55΄, με τρία γκολ σε διάστημα έξι λεπτών στην επανάληψη (Κόκε 49΄, Αρντά Τουράν 51΄ και Φαλκάο 55΄), ωστόσο, στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τρία γκολ με τον Ντελίμπασιτς στο 82΄ και 85΄ και με τον Λεό στο 89' και το ματς έγινε θρίλερ στις καθυστερήσεις. Οι γηπεδούχοι, που είχαν προηγηθεί με τον Μάριο (21΄), πέτυχαν τελικά τη δεύτερη εφετινή τους νίκη.

Εξίσου θεαματικό ήταν και το ματς, μεταξύ της Εσπανιόλ και της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η ομάδα της Βαρκελόνης προηγήθηκε 2-0 (Λόπεθ 18', Βερντού 44'), αλλά οι Βάσκοι κατάφεραν να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας. Ο Αντούριθ στο 56΄ μείωσε σε 2-1, ενώ λίγο αγότερα (71΄) ο Γιορέντε που ήρθε από τον πάγκο ισοφάρισε (2-2). Δέκα λεπτά πριν τη λήξη ο Λόνγκο φάνηκε να «καθαρίζει» το ματς με το γκολ που πέτυχε, αλλά και πάλι ο Αντούριθ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 83΄ διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Ισόπαλες, με το ίδιο σκορ, μάλιστα (1-1) τελείωσαν οι αναμετρήσεις, Οσασούνα-Μαγιόρκα και Γρανάδα-Λα Κορούνια. Στην Παμπλόνα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 70ο λεπτό με τον Σόλα, για να έρθει η «απάντηση» από τον Χέμεντ στο 78΄. Ο Ολιβέιρα έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Γαλικίας στο 41΄, αλλά οκτώ λεπτά πριν τη λήξη ο Φλόρες χάρισε τον ένα βαθμό στη Γρανάδα.

Βαθμολογική ανάσα πήρε η Σοσιεδάδ με τη νίκη επί της Σαραγόσα (2-0). Μίλις έξι λεπτά χρειάστηκαν οι Βάσκοι για να κατακτήσουν τη νίκη, καθώς προηγήθηκαν στο 55' με τον Μαρτίνεθ και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 61' με πέναλτι του Βέλα.

Η «αυλαία» της 4ης αγωνιστικής θα πέσει σήμερα με τη συνάντηση, Βαγιαδολίδ-Μπέτις.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron