Κοινωνία
"Στέγνωσαν" από καύσιμα τα περιπολικά της Χαλκιδικής

"Στέγνωσαν" από καύσιμα τα περιπολικά της Χαλκιδικής

  • 14 Σεπτεμβρίου 2012, 20:28

Επιστολή της ΠΟΑΣΥ στον Νίκο Δένδια και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ -

Έλλειψη καυσίμων στα περιπολικά της Χαλκιδικής καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια και στον Αρχηγό της ΕΛΑΣ αντιστράτηγο Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο.

Σύμφωνα με το μέλος της ΠΟΑΣΥ Νίκο Καραδήμα, τα πρώτα περιστατικά άρχισαν να εμφανίζονται περίπου ένα χρόνο νωρίτερα, καθώς η οικονομική κρίση έπληξε και τα ταμεία της Αστυνομίας. Όπως ανέφερε, προηγήθηκαν πόλεις όπως τα Ιωάννινα και η Λάρισα, που αντιμετώπισαν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα λίγους μήνες πιο πριν.

Το συγκεκριμένο περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας μετά από επιστολή της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής, που σημειώνει χαρακτηριστικά: «Τα οχήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής ακινητοποιούνται το ένα μετά το άλλο, επειδή το πρατήριό μας από 11-9-2012 στέρεψε».

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κύριος Καραδήμας, τα συγκεκριμένο φαινόμενο παίρνει μέρα με τη μέρα μεγάλες διαστάσεις, καθώς το τελευταίο διάστημα αρκετοί πρατηριούχοι κατήγγειλαν τις συμβάσεις, που είχαν συνάψει με την Ελληνική Αστυνομία, λόγω καθυστερήσεων στις πληρωμές των καυσίμων.

Ο εκπρόσωπός Τύπου της ΕΛΑΣ Χρήστος Μανούρας μίλησε για μεμονωμένο περιστατικό και ανέφερε ότι το πρόβλημα αποκαταστάθηκε μετά από προκήρυξη μειοδοτικού διαγωνισμού και την ανάθεση της διάθεσης σε νέο πρατηριούχο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron