Editorial
Πάλι καλά να λες!

Πάλι καλά να λες!

  • 14 Σεπτεμβρίου 2012, 11:07

Ο Χριστός και η Παναγία! Θα γίνουμε Βόρεια Κορέα, Πακιστάν, Μπαγκλαντές, Βουλγαρία, Αργεντινή...

Τι και τι δεν είπαν κατά καιρούς οι παρατρεχάμενοι της πολιτικής μας νομενκλατούρας! Ότι η μικρή (πλην αθώα) Ελλάς θα καταντήσει Μπανανία σε περίπτωση που αναγκαστεί να εγκαταλείψει το ευρώ.

Δεν τολμά ωστόσο κανείς να θέσει τον δάκτυλο επί των τύπων των ήλων. Κανείς δεν αναφέρει την πραγματικότητα: Το ευρώ έχει ήδη εγκαταλείψει την Ελλάδα και τους Έλληνες! Η χρεοκοπία έχει ήδη χτυπήσει το Ελλαδιστάν, όπως πολύ σωστά εδώ και μήνες αναφέρει το κατά Βαρουφάκην ευαγγέλιο!

Και επιμένουν να ομιλούν για την αξία της Δημοκρατίας μας! Πάλι καλά που δεν την απέσυραν κι αυτήν ως... περιττή τροπολογία εν είδει Siemens!

Ή, τέλος πάντων, που δεν την διέγραψαν οι μέχρι πρότινος διαγραφέντες και επανακάμψαντες. Αν έχεις τον Θεό σου, βρε καλέ μου Μανώλο, με ποια καρδιά συμφώνησες στην διαγραφή του Κιουτσούκη; Εσύ πια ξέρεις από "μονοκονδυλιές" και "σφουγγάρια". Σίγουρα. Μόνο από πείνα και ανεργία δεν ξέρεις...

Επιμένεις να λες ότι... πάλι καλά; Και το που παραμείναμε Ελλάδα δηλαδή είναι καλύτερο; Τράβα να ρωτήσεις και κανέναν έρμο και παραπεταμένο στις ουρές του ΟΑΕΔ ή του ΙΚΑ.

(Πες μου τώρα ότι πάλι λαϊκίζω, Αδόλφε...)

 

Πάνος Γιαννάκαινας

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron