Αθλητικά
Υψηλοί τόνοι στην απολογία των "πρασίνων"

Υψηλοί τόνοι στην απολογία των "πρασίνων"

  • 13 Σεπτεμβρίου 2012, 21:17

Υψηλοί ήταν οι τόνοι που κυριάρχησαν στη διάρκεια της απολογίας της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για την ανακοίνωση που είχε εκδώσει η «Συμμαχία» μετά τον αγώνα των «πράσινων» με το Λεβαδειακό.

Υπενθυμίζεται ότι στον Παναθηναϊκό είχε ασκηθεί πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για την ανακοίνωση που ασκούσε κριτική στις διαιτητικές αποφάσεις. Η πλευρά της αθηναϊκής ομάδας έκανε λόγο για απαράδεκτη και αόριστη δίωξη. «Η ανακοίνωση εκδόθηκε υπό το βάρος όλων όσων συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπου παράγοντες οδηγήθηκαν στη φυλακή, υποβιβάστηκαν ομάδες και η υπόθεση των στυμμένων είναι στη δικαιοσύνη και έχει δοθεί σε εφέτη ανακριτή. Αυτοί έχουν απαξιώσει το ποδόσφαιρο», υποστηρίχθηκε.

Η «Συμμαχία» τόνισε ότι δεν καταλαβαίνει το θόρυβο όταν εκφράζει τις απόψεις της για τις διαιτητικές αποφάσεις, όταν ο ίδιος ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ αποχώρησε για τον ίδιο λόγο. «Δεν γίνεται μόνο οι Έλληνες διαιτητές να είναι υπεράνω κριτικής. Ακόμη και το Σύνταγμα αναφέρει πως κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής. Θίξαμε την ιερή αγελάδα της διαιτησίας», υπογραμμίστηκε.

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Γιάννης Κάρμης, δήλωσε: «Να ξεκαθαρίσουμε τα κακώς κείμενα: δεν αποτελεί απαξίωση η παλινόρθωση της ανομίας που έγραψε μια εφημερίδα και αποτελεί μια ανακοίνωση ομάδας που εκφράζει τις επιφυλάξεις της για τη διαιτησία; Πουθενά στο κατηγορητήριο δεν αναφέρεται για το τί πρέπει να απολογηθεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Δεν έχουμε ως ΠΑΕ κανένα σύνδεσμο και καμία ευθύνη, ούτε αντικειμενική, για την ανακοίνωση».

Ο Αριστείδης Καμάρας, ως ιδρυτικό μέλος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», υποστήριξε ότι «αν πρέπει να κατηγορηθούμε για μια ανακοίνωση που λέτε πως δυσφημεί το ποδόσφαιρο, τότε η ΟΥΕΦΑ που στέλνει σωρηδόν αγώνες ύποπτους για χειραγώγηση δεν το δυσφημεί; Το ποδόσφαιρο είναι βρώμικο από τη κορυφή ως τα νύχια και η ανακοίνωση αποτελεί μια κραυγή διαμαρτυρίας».

Η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» έλαβε προθεσμία ως τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας προκειμένου να καταθέσει υπόμνημα, που σημαίνει ότι η απόφαση θα κοινοποιηθεί στο τέλος του μήνα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron